Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea BioFresh Air 24 cm spuma HR + Perne Bonus : Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Salteaua BioFresh Air 24 cm este un model realizat din spuma high resilience ce ofera un nivel de fermitate ridicat, astfel ca va fi potrivita si pentru persoane care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, este o varianta rezistenta ce poate sustine greutati de pana la 150 de kg de persoana.

BioFresh Air 24 cm este alcatuita dintr-o placa din spuma poliuretanica ce are o grosime de 30 kg/mc, sustinand eficient corpul. Poate fi folosita cu incredere si de catre persoanele care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui, oferind o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Totodata, prezinta in compozitia sa si vata antialergica, iar materialele de la suprafata ofera un confort termic potrivit indiferent de sezon.

Husa produsului este si ea matlasata cu vata volumonoasa cu densitatea de 200 g/mc, oferind si importante proprietati antialergice.

Intretinerea produsului este foarte simpla, intrucat este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

Un alt avantaj al acestei saltele se refera la gama extrem de variata de dimensiuni in care o puteti gasi disponibila. Astfel, indiferent de marimile de care aveti nevoie, veti gasi varianta optima. Prezinta o inaltime mare, de 24 de cm, fiind unul dintre motivele pentru care si poate sustine o greutate atat de mare. In plus, dispune de o garantie generoasa de 10 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

BioFresh Air 24 cm este o varianta foarte buna in materie de saltele, ce ofera un nivel de confort ridicat si un somn linistit. Cumparatorii sustin ca este de departe o varianta foarte buna pentru ei si nu le-a fost deloc dificil sa se adapteze nivelului de fermitate ceva mai ridicat. Confirma faptul ca este un produs realizat din materiale de calitate ce ofera confort sporit, dar si o buna rezistenta in timp. Cei care se confruntau cu dureri la nivelul spatelui, acestea s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.

Review pe scurt: BioFresh Air 24 cm

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

9.9/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte confortabila si rezistenta
  • Potrivita si pentru persoane care se confrunta cu dureri de spate
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni
  • Garantie de 10 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *