Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea MENTOR, Plasmatic MED 3D EVO H32 THERMIC, 10 cm spuma de memorie, 180x200x32 cm : Review detaliat si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua Mentor Plasmatic MED 3D EVO H32 Thermic este un model realizat din spuma poliuretanica in combinatie cu spuma cu memorie ce puna la dispozitie un nivel  de fermitate mediu. Totodata, este varianta potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 110 kg.

MENTOR, Plasmatic MED 3D EVO H32 THERMIC este formata din sapte straturi si ofera nu mai putin de 11 zone de confort. Ofera proprietati ortopedice, asigurand astfel o sustinere optima corpului in timpul somnului. De asemenea, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand fiind astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Un alt avantaj se refera la husa prevazuta cu fermoar care se poate detasa foarte usor. Astfel, o veti putea spala si igieniza corespunzator in masina de spalat rufe la temperatura de 60 de grade Celsius.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 32 cm grosime, alaturi de o greutate de 34 de kg. In plus, ofera si o buna rezistenta in timp, iar acest lucru este demonstrat de garantia foarte mare de 20 de ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua MENTOR, Plasmatic MED 3D EVO H32 THERMIC este cu siguranta o varianta foarte buna ce asigura un somn de inalta calitate si tot confortul de care aveti nevoie pe parcursul noptii. Clientii s-au declarat foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este exact salteaua pe care si-o doreau. Este foarte confortabila, se odihnesc excelent pe suprafata ei, ba chiar pot confirma faptul ca cei care aveau probleme cu spatele, acestea s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca este o achizitie foarte buan al carei raport calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: MENTOR Plasmatic MED 3D EVO H32 THERMIC 180x200x32 cm

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte confortabila si rezistenta
  • Prevazuta cu spuma cu memorie
  • Garantie de 20 de ani
  • Husa detasabila si lavabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *