Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Latex si Cocos Lux de la Insignis : Review si Pareri personale

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Pentru cei ce sunt in cautarea unei saltele realziata din latex si cocos, avem pentru voi aceasta propunere de la Insignis care ni s-a parut faorte interesanta si am zis ca merita incercata. Este genul de saltea tare, ce ofera o sustinere ferma corpului fiind indicata in mod special pentru cei care se confrunta cu anumite probleme localizate la nivelul spatelui. In acelasi timp, ofera si o rezistenta mare avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 150 de kg de persoana.

Salteaua cu latex si cocos de la Insignis a fost realizata, practic, dintr-o combinatie de produse naturale. Regasim foi de cocos care au rolul de a sustine corecta si eficient coloana vertebrala, dar si un sprijin optim intregului spate, dar si latex natural care ajuta la prevenirea retinerii caldurii, regland astfel temperatura corporala pentru un plus de confort pe parcursul noptii. La baza detine spuma poliuretanica Comfort Best Cell 30D, dupa care strat de cocos si latex natural.

SALTEA LATEX SI COCOS LUX structura

In zona laterala, prezinta o banda 3D ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul sau pentru a elimina rapid umezeala rezultata in timpul somnului. Mai mult decat atat, in acest fel, nu vor avea ocazia de a se dezvolta mucegaiul si bacteriile in structura sa, asigurand un mediu mai curat si mai sanatos.

Husa este realizata din tricot fiind matlasata cu PSF, iar avantajul acesteia este ca se poate detasa cu usurinta pentru a putea fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Putem gasi variante de saltele atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Timpul de livrare poate varia intre 2 si 4 saptamani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri 

Salteaua Insignis Latex si cocos lux este o varianta si pentru cei mai pretentiosi sau chiar pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni neplacute la nivelul spatelui. Clientii sunt incantati de alegerea facuta si considera ca este exact ceea ce aveau nevoie. Le trebuia o saltea care sa le sustina ferm spatele si reusind acest lucru, durerile s-au ameliorat considerabil sau chiar au disparut. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret dreptul unul avantajos.

Review pe scurt: Saltea latex si Cocos Lux

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Realizata din materiale de inalta calitate
  • Husa detasabila si lavabila
  • Mesha 3D pentru aerisire interna
  • Poate sustine greutati de pana la 150 de kg/persoana

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *