Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea superoropedica, Ideal Sleep, 90 x 200 x 22 cm : Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Salteaua Ideal Sleep este un model superortopedic ce ofera o sustinere eficienta corpului, punand la dispozitie un nivel de fermitate mediu spre ridicat. Este indicat pentru persoanele a caror greutate nu depaseste 90 de kg.

Ideal Sleep asigura o sustinere corecta corpului si ofera un confort sporit. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Dispune de sistem de arcuri Bonnell, ce elimina deformarea zonelor in care greutatea corpului pune presiune.

Este un produs usor de intretinut fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Modelul in discutie masoara 90 cm latime, 200 cm lungime si 22 cm grosime, avand o greutate de 10 kg. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua superortopedica Ideal Sleep este un model confortabil, potrivit pentru cei care necesita o sustinere ferma a corpului. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata ei si nu le-a fost dificil sa se adapteze nivelului de fermitate. Sustine foarte bine corpul, iar cei care se confruntau cu dureri la nivelul spatelui pot confirma ca acestea s-au ameliorat. In plus, este un produs usor de intretinut, iar in ansamablu sunt de parere ca raportul caltiate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Ideal Sleep 90 x 200 x 22 cm

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Sustinere eficienta a corpului
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *