Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica SleepMe, Green Wave, 160x200x16cm | Review si Sfaturi utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

SleepMe Green Wave este o saltea ortopedica realizata din arcuri individuale ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Daca este sau nu modelul potrivit si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Salteaua ortopedica SleepMe Green Wave este realizata din arcuri individuale Bonnell care urmeaza conturului corpului asigurand o sustinere eficienta acestuia. Miezul format din arcuri Bonnell prezinta patru spire ce au o inaltime de 11 m, in total fiind foarmata din aproximativ 100 de arcuri pep metrul patrat. Stratul suplimentar de vata cu densitate mare prezint ao grosime de aproximativ 3.5 cm. Este realizata din componente 100% reciclabile astfel ca nu vor fi toxice nici pentru organism.

Husa saltelei este realizata din poliester si prezinta umplutura cu fibre disconcontinue pe ambele parti pentru a spori nivelul de cnfort.

Ingrijirea acesteia este destul de simpla, fiindca este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu folositi pe suprafata ei produse chimice de curatare fiindca ar putea degrada-o ireversibil.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 16 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica SleepMe Green Wave este un model foarte accesibil ca pret, ce ofera proprietati ortopedice si o sustinere optima corpului. Cumparatorii sustin ca produsul in discutie este pe placul lor si sunt incantati de faptul ca nu este nici prea tare, dar nici foarte moale. Se odhnesc bine pe suprafata sa, este confortabila si usor de intretinut, exact ceea ce cautau. Din punctul lor de vedere, acest model de saltea vine la pachet cu un raport calitate/pret foarte avantajos.

Review pe scurt: SleepMe Green Wave 160x200x16cm

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Fara materiale toxice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *