Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea ortopedica, Green Future, Aloe Vera Pocket, 180x200x19 cm | Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future Aloe Vera Pocket este o saltea ortopedica realizata din arcuri pocket, spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu, oferind o sustinere optima corpului chiar si pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, este bine de stiut faptul ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Green Future Aloe Vera Pocket este formata din arcuri impachetate individual Pocket punand la dispozitie sapte zone de conform, spuma poliuretanica elastica cu celulatie deschisa Green Form HD si spuma poliuretanica Green Therm Memory cu particule racoritoare Arctic gel cu grosimea de 2 cm. Ofera o pozitie anatomica si o sustinere ortopedica intregului corp, ceea ce o face indicata si pentru persoane care se confrunta cu anumite probleme la nivelul spatelui. In plus, este confortabila indiferent de pozitia preferata de dormitor – pe spate, lateral sau stomac.

Aceasta se muleaza pe formele corpului si elimina punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet. In plus, imbunatateste si circulatia sangelui.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoar, ceea ce inseamna ca se poate detasa si poate fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. In plus, nu este indicat sa folositi produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea deteriora iremediabil salteaua.

Fiindca produsul vine rulat si vidat, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a fi folosita. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime, avand o greutate de 19 kg. Vine la pachet cu o garantie de 36 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica Green Future Aloe Vera Pocket poate fi o varianta buna pentru un somn linistit ce sustine eficient corpul si amelioreaza durerile de spate. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa fiind confortabila, dar si usor de intretinut. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Green Future Aloe Vera Pocket 180x200x19 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Confort sporit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *