Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Adormo Memory 17+5, 140x200x22 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Adormo Memory 17+5 140×200 cm

Adormo Memory 17+5 este o saltea confortabila, care iti poate asigura conditiile optime pentru un somn linistit. Insa, ca de fiecare data, te invitam sa afli mai multe detalii, pentru a iti forma o parere cat mai obiectiva despre produs.

Salteaua este realizata din doua straturi. Stratul inferior este compus din spuma poliuretanica standard, foarte elastica, ce are o densitate de 28 kg/mc. Grosimea acestui strat este de 17 cm si asigura o fermitate foarte buna, dar si o sustinere corecta a coloanei vertebrale.

Stratul superior este realizat din memory foam, cu o densitate de 50 kg/mc, mulandu-se perfect pe corp, distribuind uniform greutatea. De asemenea, musculatura este relaxata si regleaza circulatia sangelui.Spuma vascoelastica este termoreglabila, astfel incat iti va asigura un confort termic optim pe toata durata noptii.

La exterior, salteaua Adormo Memory 17+5 prezinta o husa Bamboosoft fabricata dintr-un material textil cu fir de bambus, ce are o densitate de 344 g/mp. Bambusul ofera senzatia de caldura fiind eficient pe durata iernii si mentine senzatia de raocare in timpul verii. De asemenea, absoarbe umdiitatea cu 40% decat husele realizate din bumbac.

Aceasta husa poate fi detasata si spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Greutatea maxima recomandata de persoana este de 110 kg.

Dimensiunile sale sunt de 140×200 cm, alaturi de o inatime de 22 cm.

Concluzii si pareri

In principiu, salteaua Adormo Memory 17+5 este un model bun, foarte confortabil, pe care te poti odihni foarte bine. Clientii confirma aceste aspecte si dauga ca stratul de memorie este unul moale si creeaza o senzatie placuta, dar in acelasi timp destul de ferma. De asemenea, husa se detaseaza usor si se spala rapid in masina de spalat. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret avantajos, iar aici poti verifica ofera actuala.

9.7

Pret

9.2/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • confortabila
  • fiabila
  • husa realizata din fir de bambus

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *