Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea de pat cu arcuri si spuma cu memorie Ortopedicus Ergomed, Ioni de argint 24+4 cm | Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua de pat Ortopedicus Ergomed este un model prevazut cu arcuri si spuma cu memorie punand la dispozitie un nivel de fermitate ridicat, asigurand corpului o buna sustinere si o pozitie corecta. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere si faptul ca acest produs poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Ortopedicus Ergomed este o saltea potrivita pentru cei carora le plac suprafete de dormit mai tari, dar si pentru cei care se confrunta cu disconfort la nivelul spatelui. Aceasta are la baza un nucleu realizat din arcuri Bonell de 15 cm foarte elastice si durabile, incadrate intre 4 cm de spuma cu memorie si 3 cm de spuma Gruntech cu densitate mare si foi de feltru antimcirobian. Nucleu acesteia este imbracat intr-o husa frumoasa, dublu matlasata cu vata siliconica de culaore alb-gri prevazuta cu fibre de ioni de argint. Astfel, aceasta nu doar ca ofera o buna sustinere corpului, ci asigura un mediu mai curat si sanatos datorita proprietatilor antibacteriene, antiacarieni, antimucegai, antiperspirant si antialergic.

Mai mult decat atat, salteaua in discutie reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet si sa asigure un somn linistit pe tot parcursul noptii.

Husa cu ioni de argint este fabricata din textil gros si prezinta certificare internationala OEKO-TEX ce demonstreaza faptul ca materialul folosit este sigur pentru sanatatea noastra.

Intretinerea acesteia este foarte simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu folositi produse de curatare chimice fiindca ati putea deteriora produsul. Mai mult decat atat, pentru a o proteja mai bine, puteti folosi protectie speciala de saltea. In plus, de 3-4 ori pe an ar fi bine sa intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona picioarelor si cea a capului pentru a ii asigura o uzura uniforma.

Salteaua Ortopedicus este livrata nerulata, ceea ce inseamna ca o puteti folosi imediat ce o primiti. Insa, fiti foarte atenti in momentul in care desfaceti ambalajul pentru a nu taia si salteaua. Astfel, se recomanda taierea ambalajului cu o foarfeca.

Inaltimea totala a saltelei este de 28 de cm, iar faptul ca o puteti gasi intr-o gama foarte variata de dimensiuni reprezinta un real avantaj. Toate dimensiunile disponibile le puteti gasi aici.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Ortopedicus Ergomed este un produs de calitate, realizat din materiale durabile, asigurand o buna sustinere corpului inclusiv pentru cei care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata acesteia. Cei care se confruntau cu dureri de spate sustin ca acestea s-au ameliorat considerat, ba chiar au disparut. Nu au ce sa ii reproseze pana n acest moment, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Ortopedicus Ergomed

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sustinere corecta a corpului
  • Este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni
  • Usor de intretinut
  • Ioni de argint

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Claudiu M spune:

    Din punctul meu de vedere cele mai bune saltele le gasesc la Ortopedicus. Avem acasa 2 saltele de la ei plus la parinti si la socrii. Toata lumea multumita, recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *