Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Magniflex MagniStretch 160x200x25 cm | Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Magniflex MagniStretch face parte din gama saltelelor premium realizate din cele mai bune materiale pentru un confort ridicat si o rezistenta excelenta in timp. O astfel de saltea ofera garantie pe viata utilizatorului.

Salteaua Magniflex MagniStretch este o saltea de generatie noua cu o structura unica, dezvoltata in Universitatea din Florenta de catre specialisti ortopedici de top. Nucleul este prevazut cu sectiuni oblice fabricate din spuma, formand asa-numitele placi Stretch care intind usor coloana vertebrala si asigura o pozitie corecta spatelui pe timpul somnului. Este o solutie foarte buna inclusiv pentru persoanele care sufera de anumite afectiuni la nivelul spatelui.

Tehnologia Outlast regleaza temperatura corporala datorita milioanelor de microbule de ceara pe care le integreaza materialul textil al acestei saltelei.  In momentul in care intra in contact direct cu corpul, preia sau degaja caldura pentru a mentine un nivel optim al temperaturii. In acest fel, previne transpiratia si controleaza diferentele de temperatura.

Spuma cu memorie din materialul textil al husei raspunde la presiunea si apoi la temperatura corpuilui, fiind o solutie excelenta si pentru sezonul rece. Mai mult decat atat, distribuie uniform greutatea corpului si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului pentru o relaxare musculara cat mai buna.

Salteaua Magniflex MagniStretch pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu si are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana. Masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 25 cm grosime, avand o greutate de 29 de kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Magniflex MagniStretch este, fara indoiala, un model de inalta calitate, ce ofera o buna sustinere corpului putand fi o optiune extrem de buna. Cei care deja au achizitionat produsul si il folosesc confirma faptul ca este o saltea deosebita, extrem de confortabila, care sustine eficient si corect corpul, astfel ca dimineata se simt mult mai odihniti si mai relaxati. Fiind o investitie pe viata sunt de parere ca au facut o alegere extrem de inspirata al carei raport calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Magniflex MagniStretch 160x200x25 cm

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Garantie pe viata
  • Extrem de confortabila si rezistenta
  • Realizata din materiale premium
  • Stofa antialergica

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Miruna Badea spune:

    Fara indoiala cea mai buna saltea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *