Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica, Ortopedicus, Bio Bambus Top Line Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Ortopedicus Bio Bambus Top Line este o saltea ortopedica ce ofera utilizatorului un nivel de fermitate mediu asigurand o buna sustinere intregului corp. Totodata, aceasta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Ortopedicus Bio Bambus Top Line  este un produs gandit in Germania in colaborare cu medici ortopezi si specialisti in realizarea materialelor poliuretanice si textile. Aceasta integreaza spuma Luft HD in strat de 23 de cm care este o spuma foarte aerata, prevazuta cu celulatie deschisa, foarte elastica, moale si rezistenta. Asigura un surplus de ventilatie si un nivel sporit de confort.

In acelasi timp, beneficiaza de certificare internationala OEKO-TEX ce atesta ca materialul utilizat in realizarea husei este sigur pentru sanatatea oamenilor. De asemenea, pe laterale, prezinta tesatura tridimensionala 3D Freeze, tip fagure ce ofera un flux bun de aer asupra nucleului, mentinandu-l curat si aerisit. Husa este foarte placuta la atingere, groasa, iar un alt avantaj al acesteia este ca poate fi detasata si spalata in masina de spalat rufe la 30 de grade Celsius.

Saltea Ortopedica, Ortopedicus®, Bambus Top Line review

VEZI OFERTA DE AZI!

Salteaua este expediata in forma rulata si vidata, motiv pentru care, dupa despachetare, va trebui sa asteptati 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Fiti atenti si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Ar fi bine ca cel putin de 3-4 ori pe an sa intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalta, asigurandu-i o uzura uniforma. Aspirati cu regularitate si aerisiti salteaua, iar pentru mai multa protectie puteti folosi o husa sau un topper.

In plus, este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni potrivite atat pentru patul single, cat si pentru cel matrimonial. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o garantie de 10 ani.

VEZI SI ALTA OFERTA!

Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica Ortopedicus Bio Bambus Top Line  este un model foarte confortabil, care asigura o buna sustinere corpului si este ideal si pentru persoanele cu afectiuni la nivelul spatelui. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si confirma faptul ca datorita acesteia chiar au scapat de durerile de spate. Sustine foarte bine corpul si este o solutie excelenta si pentru persoanele supraponderale. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Ortopedicus Bio Bambus Top Line 

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Garantie 10 ani
  • DIsponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *