Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea din Spuma Poliuretanica cu Memorie, TANHK, Febe Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua TANHK Febe este un model ce ofera un nivel de fermitate mediu realizat din spuma poliuretanica in combinatie cu spuma cu memorie. Ofera o buna sustinere intregului corp si poate sustine o greutate de pana la 200 de kg de persoana.

Salteaua TANHK Febe este un produs fabricat in Italia ce prezinta in compozitie spuma cu memorie si spuma de apa. Totodata, ofera sapte de zone de confort pentru o sustinere excelenta a intregului corp. Gratie spumei cu celule deschise, aerul poate patrunde eficient in interiorul saltelei si o poate ventila, oferind astfel si efect termoregulator. De asemenea, are capacitatea de a preveni dispersarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Materialele din care este realizata husa prezinta certificare OEKO TEX Standard 100, certificari CertiPUR si marcaj CE. Intretinerea acesteia este foarte usoara, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, folosirea de produse chimice de curatare caci ar putea deteriora ireversibil produsul.

Un alt avantaj consta in gama foarte variata de dimensiuni in care este disponibila. Astfel, fie ca sunteti in cautarea unui model pentru pat single sau pentru pat matrimonial, veti putea gasi marimea potrivita. In plus, vine la pachet cu o garantie impresionanta de 20 de ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua TANHK Febe este un model prevazut cu spuma poliuretanica si spuma cu memorie ce asigura un bun confort si sustinere corpului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca au facut o alegere reusita optand pentru acest model. Se odihnesc foarte bine, ba chiar durerile de spate s-au ameliorat ori chiar au disparut. Astfel, o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: TANHK Febe

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietat ortopedice
  • 7 zone de confort
  • Garantie 20 de ani
  • Poate sustine o greutate de pana la 200 de kg/persoana

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *