Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Superortopedica,Bestsleep, Base DoubleSide Bambus Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Bestsleep Base DoubleSide Bambus este o saltea superortopedica potrivita si pentru persoanele care se confrunta cu anumite afectiuni ale spatelui, asigurand o sustinere eficienta intregului corp. De asemenea, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua superortopedica Bestsleep Base DoubleSide Bambus este fabricata din spuma poliuretanica Best Cell 25D si ofera proprietati ortopedice, astfel ca reuseste sa sustine eficient corpul si sa asigure coloanei vertebrale o pozitie corecta. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa produsului este realizata din tricot, este matlasa, textilul corespunzand standardului Oeko-Tex Standard 100. Mai mult decat atat, aceasta poate fi detasata cu usurinta si poate fi spalata in masina de spalat rufe pentru o curatare eficienta.

Acest model de saltea este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Bestsleep Base DoubleSide Bambus este o saltea superortopedica fabricata in Romania ce asigura o buna sustinere corpului oferind un somn linistit. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sunt de parere ca au facut o alegere excelenta pentru nevoile sale. Este confortabila desi este o saltea ferma, sustine foarte bine corpului, mai ales coloana vertebrala, astfel ca nu s-au mai confruntat cu probleme la nivelul spatelui. Considera ca au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bestsleep Base DoubleSide Bambus

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietat ortopedice
  • Sustine eficient corpul
  • Husa detasabila si lavabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *