Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica Dolce Dormire Rubino Prime 20 Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Dolce Dormire Rubino Prime 20 este o saltea ortopedica foarte rezonabila ca pret, ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 80 de kg de persoana putand asigurand un bun confort.

Salteaua ortopedica Dolce Dormire Rubino Prime 20 prezinta o grosime de 20 de cm si este fabricata dintr-un singur strat de spuma poliuretanica. Poate fi folosita pe ambele parti oferind acelasi confort. Totodata, datorita proprietatilor ortopedice asigura o buna sustinere intregului corp si o pozitie corecta coloanei vertebrale.

Husa acesteia este imbogatita cu extract de Aloe Vera ce ofera proprietati de calmare a pielii, asigurand un somn mai relaxant si mai linistit. Aceasta include fermoar care va permite sa o detasati usor pentru a fi spalata in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Mai mult decat atat, aceasta este certificata Oeko-Tex in laboratoarele din Germania ceea ce inseamna ca in compozitia materialului sunt au fost utilizate substante toxice sau nocive pentru organism.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui sa o despachetati si sa asteptati minim 12 ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie si la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Un alt avantaj consta in gama foarte variata de dimensiuni in care o puteti gasi disponibila, atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica Dolce Dormire Rubino Prime 20 este un model fabricat in Romania, accesibil ca pret ce poate fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sutin ca se odihnesc bine pe suprafata sa. Nu este nici foarte tare, dar nici prea  moale, sustine eficient corpul, iar pentru nevoile sale, a fost solutia ideala. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Dolce Dormire Rubino Prime 2

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Gama variata de dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *