Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 90×200 cm – Review complet si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

GREEN FUTURE Viva  este un model de saltea foarte confortabila pe care cei de la Green Future ne-o propun, asigurand un somn linistit si relaxant pe toata durata noptii. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli cat mai multe detalii importante despre acest produs!

Salteaua GREEN FUTURE Viva este realizata din materiale de calitate, asigurand un suport ortopedic si anatomic eficient pentru un confort sporit, dar si o pozitie corecta a corpului, indeosebi a coloanei vetebrale in timpul somnului. In structura sa, prezinta spuma poliuretanica elastica, avand o parte profilata cu efect de micromasaj ce vizeaza relaxarea musculaturii, dar si circulatia optima a sangelui. In plus, este foarte elastica si ofera corpului o pozitie naturala.

Mai mult decat atat, spuma poliuretanica are capacitatea de a preveni efectul de rostogolire, astfel ca nu iti vei deranja partenerul de somn pe timpul noptii in momentul in care te vei intoarce de pe o parte pe alta.

Totodata, aceasta dipsune de o husa volumetrica 3D cu proprietati anti-bacteriene si anti-alergenice, prezentand insertii de puf siliconic in vederea imbunatarii confortului termic, dar si fizic pe toata durata noptii. Este absolut necesara o ventilatie optima, pentru ca umiditatea rezultata in timpul somnului sa fie eliminata mult mai rapid, pentru a impedica formarea mucegaiului si a bacteriilor in structura sa. In plus, husa poate fi igienizata corect, pentru ca prezinta fermoare astfel ca o poti detasa si spala in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Este o saltea confortabila indiferent de pozitia de somn preferata: pe spate, pe burta sau pe lateral. In plus, poate sustine o greutate de pana la 80 de kg de persoana. Cat despre modul de intretinere, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Evitati scurgerea substantelor lichide pe ea si nu folositi solutii chimice fiindca se poate degrada.

Salteaua este expediata in forma rulata, astfel ca va fi nevoie de 72 de ore dupa ce o desfaceti sa isi revina la forma initiala si pentru a putea fi data in folosinta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 x 200 cm, avand o inaltime de 18 cm.

Concluzii si Pareri

GREEN FUTURE Viva este o saltea confortabila ce asigura o pozitie naturala a corpului, reusind chiar sa amelioreze si durerile de spate. Clientii confirma acest lucru si sustin ca a reusit sa imbunatateasca considerabil calitatea somnului, dimineata fiind mult mai bine odihniti. De asemenea, chiar si dupa o perioada indelungata de folosire sustin ca salteaua arata ca noua si nu s-a format acea gaura in mijloc.In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 90x200 cm, structura profilata cu efect de micro-masaj

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Ferma si confortabila
  • Husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe
  • Proprietati antimicrobiene si antialergice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *