Review-uri despre saltele de calitate

Toppere

Topper anticelulitic Sleepy, Anticellulite Memory 6 cm, 120×190 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Anticellulite Memory este un model de topper foarte util in orice locuinta, capabil sa ofer un grad de confort ridicat. Este realizat in Bulgaria si face parte din seria saltelelor Sleepy.

Topper-ul Anticellulite Memory are o grosime de 6 cm si este realizat din materiale speciale care permite absorbtia razelor infrarosii ce incalzesc straturile inferioare ale pielii, stimuland astfel microcirculatia sangelui. Nucleul acesteia este realizat din spuma cu memorie ce are o inaltime de 4 cm asigurand un spriin ortopedic optim, dar si o pozitie corecta. In plus, fiind prevazut cu fermoar, husa se poate detasa si poate fi spalata in masina de spalat rufe.

La universitatea Degli Studi Di Pavia a fost realizat un experiment pe un grup de femei cu varste intre 18-60 de ani timp de 56 de nopti, conform caruia a rezultat ca acest topper a reusit sa topeasca aproximativ 1.15 kg celulele grase si sa diminueze pana la 32% simptomul pielii portocalii.

Topper-ul se muleaza foarte bine dupa formele corpului, asigurand o pozitie comoda si corecta. Materialele folosite sunt de inalta calitate, asigurand protectie 100% impotriva bacteriilor si acarienilor. Este, deci, potrivit si persoanelor alergice sau chiar cu astm. In plus, poate sustine o greutate de pana la 120 kg/persoana.

Dimensiunile acestui model sutn de 120 x 190 cm.

Concluzii si Pareri 

Anticellulite Memory este un topper foarte bun ce ofera un confort ridicat gratie materialelor de inalta calitate din care este realizat. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca diferenta este una vizibila, iar acest model a reusit sa le imbunatateasca realmente calitatea somnului. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si considera raportul calitate/pret foarte bun.

 

Topper anticelulitic Sleepy, Anticellulite Memory 6 cm, 120x190 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizat din materiale de calitate
  • Confortabil si Rezistent
  • Proprietati antibacteriene si antiacariene
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *