Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea cu husa detasabila din microfibra Nichiduta Cocos Comfort + 120x60x12 cm  

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Nichiduta Cocos Comfort este un model de saltea ideala pentru cei mici ce asigura un nivel de confort sporit, dar si o pozitie corecta a corpului in timpul somnului. Te invitam sa urmaresti in continuare acest material si sa afli cateva detalii importante!

In primul rand, trebuie sa stii ca salteaua Nichiduta Cocos Comfort este realizata din straturi din fibra de nuca de cocos, iar intre acestea, la mijloc, se afla un strat din burete. Este ferma, fapt pentru care reuseste sa sustina coloana celui mic foarte bine. Prezinta proprietati anti-umezeala, eliminand transpiratia acumulata in timpul somnului foarte rapid. In plus, pentru o buna aerisire, se recomanda ca in momentul in care schimbi cearceaful, sa o intorci de pe o parte pe alta.

Husa se detaseaza foarte usor si poate fi spalata foarte usor in masina de spalat rufe.

Mai mult decat atat, aceasta saltea este testata dermatoloic, fiind realizata din materiale antialergice si non-toxice.Prezinta importante proprietati antialergice si absoarbe excesul de umiditate, impiedicand chiar incalzirea excesiva a corpului. Nu se incarca electrostatic si impiedica dezvoltarea acarienilor sau retinerea prafului.

Dimensiunile acestui model sunt de 12 cm grosime, 60 cm latime si 120 cm lungime.

Concluzii si Pareri

Nichiduta Cocos Comfort este o saltea buna ce reuseste sa asigure tot confortul de care cel mic are nevoie. Actualii clienti, adica parinti, sunt foarte multumiti de aceasta saltea si sustin ca bebelusii lor se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. De asemenea, au remarcat ca nu transpira si sustine foarte bine corpului. Mai mult decat atat, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: Nichiduta Cocos Comfort 120x60x12 cm

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizata din fibre de cocos
  • Husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe
  • Propritati antialergice
  • Asigura o sustinere corecta a coloanei vertebrale

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *