Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea KENNTO Polifoam Magnum 160x200x10 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

KENNTO Polifoam Magnum este o saltea accesibila din perspectiva pretului, ce ofera un nivel de fermitate mediu spre mare. Asigura un somn linistit si cel mai important o pozitie corecta a corpului in timpul somnului.

Salteaua KENNTO Polifoam Magnum este un model anatomic semi-ortopedic, avand un nucleu de fermitate medie spre mare. Acest nucleu asigura o pozitie naturala a coloanei vertebrale si o sustinere optima a intregului corp. In principiu, este potrivita pentru copii, cu atat mai mult cu cat se recomanda saltelele foarte ferme pentru cei mici.

Prezinta importante proprietati antibacteriene, antiacariene si antialergice, fiind foarte usor de intretinut. Este suficienta doar aspirarea si aerisirea sa periodica, fara a fi nevoie sa folositi substante chimice pe suprafata sa. Ba chiar este contra-indicat fiindca o pot deteriora respectivele solutii.

Dimensiunile acestui model sunt de 160 x 200 cm si are o inaltime de 10 cm. Totodata, poate sustinere o greutate de pana la 120 de kg/persoana.

Concluzii si Pareri

KENNTO Polifoam Magnum este un model de saltea ferma, potrivita pentru cei mici, mai ales pentru bebelusi care au nevoie de o saltea mai tare pentru a se odihni. Parintii care deja au achizitionat produsul sustin ca cei mici se odihnesc foarte bine pe ea, este foarte usor de intors de pe o parte pe alta si de intretinut. Acestia sunt de parere a raportul calitate/pret este unul foarte corect.

Recenzii pe scurt: KENNTO Polifoam Magnum 160x200x10 cm

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Confort

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Ferma si confortabila
  • Asigura o sustinere optima a corpului
  • Proprietati antibacteriene, antiacariene si antialergice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *