Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel, Husa cu ioni de argint, Super Ortopedica, Anatomica, 160×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Argentum Therapy

Argentum Therapy este o saltea de departe calitativa, ce asigura conditiile optime pentru un somn linistit. Intr-adevar, calitatea somnului depinde intr-un procent foarte mare de salteaua pe care te odihnesti, de aceea alegerea pe care o faci este una foarte importanta.

Salteaua Argentum Therapy a fost atent conceputa, de catre Green Futrure impreuna cu o serie de specialisti ortopezi. Este prevazuta cu materiale de inalta calitate, baza acesteia fiind compusa din spuma eslastica Green Form HD cu celulatie deschisa. In termeni practici, aceasta asigura o sustinere corecta a coloanei vertebrale, pentru ca dimineata sa nu te mai trezesti cu dureri de spate.

Este foarte palcuta la atingere, fiind tratata cu ioni de argint si matlasata cu 2 cm de spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel pe partea superioara. Astfel, aceasta reactioneaza eficeinta la caldura corporala, mulandu-se perfect pe corp. Vor fi eliminate punctele de stres din zona coatelor, umerilor si genunchilor, pentru ca muschii sa fie cat mai relaxati, imbunatatind si circulatia sangelui.

Si pentru ca am amintit de ionii de argint, trebuie sa stii ca acestia prezinta proprietati antimicrobiene, reducand astfel riscul dezvoltarii microbilor si bacteriilor.

Poti aseza salteaua pe ce parte doresti, insa trebuie sa stii ca are fermitati diferite. O parte este mai ferma, iar cealata mai moale. Insa, ambele fete nu sunt duse la extreme,in sensul ca ambele sunt confortabile, nici prea tare, dar nici prea moale.

Salteaua vine rulata, drept pentru care va avea nevoie de 72 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Poti aspira periodic salteaua, insa recomandam sa eviti scurgerea lichidelor pe suprafata sa sau chiar curatarea cu detergenti lichizi.

Masoara 160 x 200 cm si are o inaltime de 18 cm.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si pareri

Salteaua Argentum Therapy este un model deosebit, care din punctul meu de vedere, merita achizitionata. Asigura o pozitie corecta a corpului, este foarte confortabila, iar dimineata te trezesti mult mai odihnit.

In plus, clientii confirma aceste aspecte si declara ca diferenta este enorma intre aceasta saltea si vechea saltea. O recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret actuala, poti intra aici.

Review pe scurt: Green Future Argentum Therapy 160x200x18cm

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • tratament antialergic si antimicrobian
  • durabilitate
  • confort termic
  • asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *