Review-uri despre saltele de calitate

Toppere

Topper Ted Memory Line Lavender, H 3 cm, 82 x 190 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Ted Memory Line Lavender poate fi o varianta foarte buna de luat in calcul atunci cand ai nevoie de un plus de confort pe toata durata noptii. Un topper te poate ajuta foarte mult in acest sens, fiind potrivit pentru orice tip de suprafete.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 3 cm si poate fi asezat atat pe suprafete foarte moi, dar si foarte tari. De asemenea, poate fi amplasat atat pe o saltea, canapea sau chiar direct pe podea. Poate fi, deopotriva, locul ideal unde cei mici sa se poata juca in voie.

Scopul acesteia este de a iti asigura un somn de calitate si chiar reuseste sa faca acest lucru. Interiorul este prevazut cu spuma poliuretanica ce are o densitate de 300 g/mp. In plus, prezinta si proprietati antibacteriene.

Este un produs care se intretine extrem de usor fiind suficienta doar aspirarea si aersirea periodica. Dimensiunile acestui model sunt de 82 x 190 cm.

Concluzii si Pareri

Recomand topper-ul Ted Memory Line Lavender pentru ca este un produs ce reuseste intr-adevar sa imbunatateasca nivelul de confort si calitatea somnului, putand fi asezat pe orice tip de suprafete. Clientii actuali sunt incantati de el si declara ca se odihnesc extrem de bine, iar dimineata sunt mult mai odihniti. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Ted Memory Line Lavender H 3 cm, 82x190 cm

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate fi asezat pe orice tip de suprafete
  • Usor de intretinut
  • Proprietati antibacteriene

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *