Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Bio-Medical Coco Latex Clima, Material Lavanda Air-Fresh 160x200x19 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Bio-Medical Coco Latex Clima este o saltea foarte confortabila, rezistenta in timp, ce asigura cele  mai bune conditii pentru un somn de calitate. Insa, pentru a afla mai multe detalii si pentru a va forma o parere cat mai obiectiva, cu putinta, va invitam sa ne urmariti in continuare!

Salteaua Bio-Medical Coco Latex Clima este prevazuta cu un strat superior format din 3 cm de Latex natural, doua straturi centrale, unul format din 1.5 cm cocos natural, iar cel de-al doilea din 6 cm spuma poliureatanica si un strat inferior format din 6 cm de spuma poliuretanica. Pentru a putea fi intoarsa mai usor de pe o parte pe alta, salteaua a fost prevazuta cu manere laterale.

Latexul natural alaturi de spuma poliuretanica au rolul de a sustine eficient corpul si de a distribui greutatea pe toata suprafata saltelei. Astfel, vor fi eliminate punctele de presiune si nici nu vei avea senzatia ca te adancesti in saltea. Are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Banda tridimensionala are capacitatea de a oferi o aerisire optima a saltelei, astfel incat umezeala rezultata  in timpul somnului sa fie eliminata in timp util, pentru a preveni astfel formarea mucegaiului si/sau a bacteriilor. Practic, aerul va circula prin banda respectiva, ventiland intreaga structura a saltelei.

Husa saltelei este realizata din material textil, matlasat cu vatelina acrilic pe fiecare parte avand importante proprietati antibacteriene, antistatice si antialergice, contribuind la mentinerea unui mediu cat mai sanatos.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. In plus, daca va fi expediata in stare rulata, va trebui sa o desfaceti si sa asteptati circa 24 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 x 200 cm, alaturi de o inaltime de 19 cm si  o greutate de 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Bio-Medical Coco Latex Clima este o saltea foarte buna, iar in ciuda faptului ca fermitatea este una destul de ridicata, aceasta ofera tot confortul de care ai nevoie. Clientii actuali au declarat ca nu a durat foarte mult sa se obisnuiasca cu ea, inainte avand o saltea mai moale. Diferenta de calitate este una colosala, somnul este mai relaxant, iar  dimineata sunt mereu in forma. Recomanda cu incredere produsul si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Bio-Medical Coco Latex Clima 160x200 cm

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Ferma, dar confortabila
  • Proprietati antialergice si antibacteriene
  • Poate suporta o greutate de pana la 120 kg/persoana
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *