Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Moonway Ortopedic WAVE, 5 zone de confort, ventilatie laterala 3D, superortopedica, 180 X 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Moonway Ortopedic WAVE este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate mediu, asigurand cele mai bune conditii pentru un somn linistit. Dispune de 5 zone de confort si reuseste sa elimine punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, soldurilor si picioarelor.

Este prevazuta cu un strat de 18 cm de spuma standard ce prezinta importante proprietati antialergice, ceea ce constituie un avatanj si pentru persoanele alergice sau predispuse sa dezvolte alergii. Husa acesteia este prevazuta cu banda 3D care va permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei pentru a elimina rapid umezeala acumulata in timpul somnului, prevenind astfel formarea mucegaiului si a bacteriilor. In plus, husa se poate detasa si spala la temperatura de 30 de grade Celsius.

Un alt avantaj al acestei saltele se refera la posibilitatea distribuirii greutatii corporale in mod uniform pe suprafata sa, permitand muschilor sa se relaxeze. De asemenea, miscarile partenerului nu se propaga si chiar daca are un somn agitat, nu te va deranja.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficienta doar aspirarea si aerisirea sa periodica. Nu se recomanda folosirea produselor de curatare lichide pentru a nu o degrada.

Dimensiunile saltelei sunt de 180 x 200 cm si are o inaltime de 19 cm.

Concluzii si Pareri

Moonway Ortopedic WAVE este o saltea confortabila si durabila pe care o poti proteja cu o protectie de saltea sau chiar cu un topper. Clientii actuali sunt foarte multumiti de achizitia facuta si declara ca se odihnesc foarte bine pe ea, nu este foarte moale, dar nici tare, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati decat inainte. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Moonway Ortopedic WAVE 180x200 cm

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • 5 zone de confort
  • Husa detasabila si lavabila in masina de spalat rufe
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *