Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Moonway Ortopedic WAVE, 5 zone de confort, ventilatie laterala 3D, superortopedica, 140 X 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Moonway Ortopedic WAVE este o saltea confortabila, prevazuta cu o fermitate medie, ce ofera un suport optim pentru intreg corpul. In plus, prezinta 5 zone de confort in vederea mentinerii corecte a corpului, mai ales, a coloanei vertebrale.

Salteaua Moonway Ortopedic WAVE este prevazuta cu un strat de 18 cm de spuma standard hipoalergenica, responsabila pentru cele 5 zone de confort. Datorita acesteia, greutatea corporala va fi distribuita uniform pe toata suprafata saltelei, eliminand astfel punctele de presiune, pentru ca musculatura sa se relaxeze in totalitate. In plus, miscarile partenerului nu se propaga si nu vei fi deranjat.

Husa exterioara este prevazuta cu o banda 3D ce permite aerului sa patrunda in structura sa astfel incat umiditatea acumulata in timpul somnului sa fie eliminata rapid, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa se dezvolte. In plus, se detaseaza foarte usor si poate fi spalata la temperatura de 30 de grade Celsius.

In ceea ce priveste intretinerea acesteia, este suficienta doar aerisirea periodica a acesteia. Totodata, masoara 140 x 200 cm si are o inaltime de 19 cm.

Concluzii si Pareri

Moonway Ortopedic WAVE este o saltea interesanta, ce ofera un confort sporit pe toata durata noptii. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care se odihnesc pe suprafata sa si sustin ca diferenta intre acest model si cea vechea este una foarte mare. Dimineata se trezesc mult mai relaxati, iar din punctul lor de vedere, a fost cea mai buna alternativa. In  plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Moonway Ortopedic WAVE 140x200 cm

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Husa detasabila
  • 5 zone de confort
  • Rezistenta
  • Confortabila in toate pozitiile de somn

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *