Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 180×200 cm – Review complet si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Ted Dreamline face parte din seria saltelor ortopedice ce ofera un nivel de confort sporit, dar si o pozitie corecta a corpului. TED este unul dintre cei mai populari producatori ce pune la dispozitia cumparatorului o gama variata de produse pentru orice buzunar.

Salteaua Ted Dreamline este realizata din spuma poliuretanica cu o grosime de 14.5 cm si o densitate de 180 g/mp. Ofera un suport optim al corpului, fiindca reuseste sa distribuie greutatea corporala in mod uniform pe suprafata sa, eliminand punctele de presiune. In acest fel, muschii se vor relaxa, asigurand totodata si o circulatie buna a sangelui.

Pe lateral, salteaua este prevazuta cu o plasa 3D ce va permite patrunderea aerului in interiorul saltelei astfel incat umezeala care se acumuleaza in timpul somnului sa fie eliminata. In acestl fel, vei reusi sa tii la distanta bacteriile si mucegaiul.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficient doar sa o aspiri si sa o aerisesti periodic. Pe de alta parte, nu este recomandata utilizare de produse de curatare lichide pentru ca o poti degrada iremediabil.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 x 200 cm, alaturi de o inaltime de 16 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Dreamline este o saltea cu importante proprietati ortopedice care ofera tot suportul de care ai nevoie pentru un somn linistit. Acest lucru este confirmat si de catre actualii cumparatori care sustin ca este extrem de confortabila, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. Sunt multumiti de ea si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Ted Dreamline 180x200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Usor de intretinut
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *