Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Green Future, Lavanda Therapy 14+2, Memory Arctic Gel, Super Ortopedica, Anatomica, 180×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este o saltea super ortopedica, prin urmare, nivelul de fermitate va fi unul ridicat. Acest model a fost dezvoltat de catre specialisti ortopezi, astfel au fost imbinate calitatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD cu cele termice ale spumei Green Therm Memory cu particule reci Arctic gel. In plus, preznta si importante proprietati antimicrobiene provenite de la uleiurile esentiale de lavanda.

Salteaua Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este realizata din materiale de calitate. Baza saltelei este realizata din spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, ce reuseste sa asigure o sustinere anatomica eficienta corpului, dar si o pozitie corecta a coloanei vertebrale. In acest fel, cei care au probleme cu spatele vor putea resimti ameliorari ale durerilor localizate la acest nivel.

Dincolo de proprietatile antibacteriene si alti-inflamatoare ale lavandei, aceasta este bine cunoscuta si pentru starea de relaxare pe care o ofera.

Un alt aspect important de stiut se refera la cele doua fermitati prezente la nivelul saltelei: o parte foarte ferma realizata din fibre naturale de bumbac si o parte mai moale cu strat de confort de 2 cm de memory cu particule racoroase Arctic Gel.

Este o saltea rezistenta si durabila, ce paote sustine o greutate de pana la 100 kg/persoana. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe lateral sau pe stomac, aceasta saltea iti va asigura tot confortul de care ai nevoie.

Salteaua este expediata in forma rulata si vidata, astfel ca dupa ce o veti desface, va trebui sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a puhtea fi folosita. Este recomandata aerisirea periodica a acesteia, precum si aspirarea, insa va trebui sa evitati pe cat posibil utilizarea de produse lichide de curatare, fiindca ar putea sa o degradeze iremediabil.

Dimensiunile acestui model sunt de 180 x 200 cm, alaturi de o inaltime de 18 cm.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Green Future, Lavanda Therapy 14+2 este un model de saltea deosebit ce ofera tot confortul de care ai nevoie, indata ce te vei obisnui cu fermitatea sa. Clientii sustin ca desi initial nu erau obisnuiti cu o saltea atat de tare, s-au invatat destul de repede cu ea, iar acum nu ar mai renunta la aceasta. In plus, au putut sesiza si ameliorari ale durerile de spate, ceea ce este foarte important pentru ei. O recomanda mai departe si aprecaiza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Green Future Lavanda Therapy 14+2 180x200 cm

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati super ortopedice
  • Durabila si rezistenta
  • Confort termic sporit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *