Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5, 160×200 cm – Review complet si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 este o saltea ortopedica cu un nivel de fermitate mediu spre ridicat, asigurand o pozitie corecta si naturala a corpului in timpul somnului. Va invitam sa urmariti acest review in continuare pentru a afla tot ceea ce va intereseaza despre produs!

Salteaua Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 este prevazuta cu doua straturi: un strat superior de 5 cm cu Memory Aquagel-AirFresh si un strat inferior de 14 cm cu spuma poliuretanica High Resilience. Greutatea corpului este distribuita in mod uniform pe toata suprafata acesteia, ameliorand punctele de presiune. In acest fel, musculatura se poate relaxa complet, asigura si o circulatie optima a sangelui.

Husa de acoperire este foarte placuta la atingere si, cel mai important, permite o aerisire optima a saltelei. Este esential acest lucru fiindca previne acumularea de umezeala in structura sa, tinand la distanta mucegaiul si bacteriile. In plus, tesatura de acoperire de tip Aloe Vera din material textil matlasat cu vatelina acrilic pe fiecare parte, prezinta efect antibacterian, antistatic si antialergic, asigurand o suprafata curata pentru un somn linistit.

Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 160x200 cm rulataGreutatea maxima recomandata pentru aceasta saltea este de 100 kg/persoana. In plus, fiindca vine rulata si vidata, dupa despachetare, va trebui sa asteptati pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Intretinerea acesteia este destul de facila. Este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia, fara a se folosi produse lichide pe suprafata sa. In plus, pentru o uzura uniforma este recomandata inversarea o data la trei luni a fetelor, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara.

Dimensiunile acesteia sunt de 160 x 200 cm, avand o inaltime de 22 cm.

Concluzii si Pareri

Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 este o saltea confortabila, usor de intretinut, ce vine la pachet cu un nivel de fermitate mediu-ridicat. Majoritatea clientilor au declarat ca s-au  obisnuit destul de repede cu nivelul sau de fermitate, iar acum se odihnesc foarte bine pe suprafata sa.  Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Aquagel Medical Air-Plus Comfort 14+5 160x200 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa tip Soft Care AloeVera
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Aerisirea interna optima

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *