Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Super Ortopedica Red Line 7 zone de confort 180×200 cm – Review detaliat si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Red Line 7  este o saltea ortopedica cu un nivel de fermitate ridicat, iar cei care sunt obisnuiti cu saltelele moi, acest model s-ar putea sa vi se pare usor ciudat. Ei bine, acomodarea cu noua saltea nu ar trebui sa fie atat de dificila, cu atat mai mult cu cat asigura o pozitie naturala corpului.

Salteaua  Red Line 7  dispune de o baza realizata din spuma poliuretanica Green Form HD cu celulatie deschisa asigurand un bun suport anatomic corpului. Detine 7 zone de confort, asigurand un somn linistit si confortabil pe toata durata noptii. Totodata, spuma Green Form HD si stratul de Green therm Memory vor impiedica dispersarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

De asemenea, stratul de confort asigura si un bun suport termic, mulandu-se pe formele corpului astfel reusind sa elimine punctele de presiune. De asemenea, muschii se vor relaxa pentru a avea parte de un somn cat mai confortabil.

Husa acesteia este fabricata dintr-un material foarte placut la atingere, de pe suprafata careia cearceaful de pat nu va aluneca. Totodata, mesa 3D Free Air permite aerului sa patrunda eficient in structura sa pentru a elimina umezeala acumulata in timpul somnului. Totodata, aceasta se poate detasa si spala la masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Poate sustine o greutate de pana la 100 kg/persoana. Fiindca vine rulata si vidata, va fi necesar sa astepti pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 x 200 cm alaturi de o grosime de 19 cm si o greutate de 19 kg.

Concluzii si Pareri

Red Line 7  este o saltea rezonabila, ce asigura un somn linistit pe toata durata noptii. Cumparatorii au declarat ca se odihnesc bine pe suprafata sa, iar faptul ca husa se poate detasa a reprezentat un mare plus pentru ei. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Red Line 7 180x200 cm

8.5

Pret

9.0/10

Calitate

8.0/10

Confort

8.5/10

Fiabilitate

8.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Mesa de aerisire 3D
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *