Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Dormeo Aloe Vera V2 180×200 – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Dormeo Aloe Vera V2 este o saltea cu memorie, prevazuta cu un nivel de fermitate mediu spre ridicat, ce asigura un somn linistit, dar si o pozitie corecta a corpului. Acest model a fost recomandat de catre medici persoanelor cu probleme de spate, tocmai fiindca este o saltea destul de ferma care reuseste sa mentina corespunzator coloana vertebrala.

Acest model este considerat cel mai ferm model din gama saltelelor Dormeo, insa imediat ce te obisnuiesti cu ea, iti vei da seama ca este foarte confortabila. In plus, permite aerului sa patrunda foarte bine in interiorul sau astfel incat toata umzeala acumulata in timpul somnului sa fie eliminata rapid, pentru a preveni formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor. Mijlocul tare al saltelei – Ecocell ofera o sustinere optima coloanei vertebrale, zonei lombare si pulpelor.

Structura Dormeo Aloe Vera V2 180x200

Husa este prevazuta cu continut de Aloe Vera ce prezinta efecte de calmare, ajuta sistemul imunitar si ofera o senzatie de liniste si relaxare. Aceasta este realizata din fibra sitnetica, avand si importante proprietati anti-alergenice.

Totodata, este o saltea foarte usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Se recomanda evitarea utilizarii de produse lichide pe suprafata sa, fiindca ar putea sa o degradeze ireversibil. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 kg de persoana.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 x 200 cm alaturi de o grosime de 16 cm.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Dormeo Aloe Vera V2 este o saltea ferma, ce reuseste sa ofere o pozitie confortabila si, mai ales, corecta corpului in timpul somnului, astfel ca acest model a fost recomandat chiar si de catre medici. Clientii sustin ca s-au adaptat destul de repede cu nivelul sau de fermitate, chiar daca inainte erau obisnuiti cu saltele ceva mai moi, iar acum se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Mai mult decat atat, au declarat ca problemele cu spatele s-au ameliorat treptat si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul rezonabil.

Review pe scurt: Dormeo Aloe Vera V2 180x200 cm

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Confortabila
  • Sustinere corecta a corpului
  • Husa tratata cu Aloe Vera
  • Poate sustine o greutate de pana la 120 kg/persoana

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *