Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Silver Memory 14+8, Material cu ioni de argint Previ, 90 x 190 cm – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Silver Memory 14+8 este o saltea cu memorie ce ofera un nivel de fermitate mediu si un confort sporit pe toata durata noptii. Poate fi o alternativa de luat in calcul chiar si pentru cei cu probleme la nivelul spatelui, insa inainte de a lua orice decizie, va invitam sa descoperiti mai multe detalii in continuare!

Salteaua este realizata dintr-un strat superior din 8 cm de Memory Foam si un strat inferior din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Spuma vasco-elastica are capacitatea de a reactiona la greutatea si caldura corporala, in timp ce spuma din interior se muleaza perfect pe formele corpului, reducand punctele de presiune si permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Avand caracteristici ortopedice, salteaua va reusi sa sustina eficient coloana vertebrala asigurandu-i o pozitie corecta.

Elementul cheie ramane, cu siguranta, argintul ce prezinta importante proprietati antimicrobiene. Lupta eficient impotriva microbilor si alergenilor, astfel incat sa poti avea parte de un somn cat mai sanatos.

Prin banda tridimensionala, aerul va putea patrunde eficient in structura saltelei, reusind sa o ventileze eficient. Astfel, vei putea preveni formarea mucegaiului sau dezvoltarea bacteriilor.

Este un produs foarte usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si aersirea periodica a acesteia. Se recomanda evitarea utilizarii de produse lichide pe suprafata sa fiindca o pot deteriora ireversibil. In plus, este bine ca o data la trei luni sa o muti de pe o parte pe alta inversand zona superioara cu cea inferioara. Pentru a face acest lucru mai usor, salteaua a fost echipata cu manere laterale pentru a o ridica si aranja mai usor. Totodata, poate suporta o greutate de pana la 120 kg/persoana.

Fiindca vine rulata si vidata, dupa despachetare, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Totodata, dimensiunile acesteia sunt de 90 x 190 cm, alaturi de o grosime de 25 cm.

Concluzii si Pareri

Silver Memory 14+8 este o saltea foarte confortabila, ce sustine excelent corpul, este rezistenta si usor de intretinut. Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, fiind exact ceea ce si-au dorit. De asemenea, au mai remarcat ca durerile de spate s-au ameliorat progresiv, ceea ce o face sa o recomande mai departe si sa parecieze raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Silver Memory 14+8 90x190 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • Material cu ioni de argint
  • Rezistenta
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *