Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Confort Memory 14+4 Previ, 125 x 200 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Confort Memory 14+4 Previ este o saltea realizata din spuma cu memorie, asigurand un nivel de fermitate mediu, fiind alegerea ideala pentru o persoana cu greutatea de pana la 120 de kg. Este confortabila si, foarte important, ofera o pozitie naturala corpului.

Este realizata din doua straturi: un strat superior compus din 4 cm de Memory Foam si un strat inferior compus din 14 cm de spuma poliuretanica HD – High Resilience. Amintim faptul ca spuma vasco-elastica memory are capacitatea de a reactiona la greutatea corporala, oferim un suport optim corpului. De asemenea, spuma din interior se muleaza pe formele corpului, reusind astfel sa amelioreze punctele de presiune si sa detensioneze musculatura. In acest fel, te vei putea odihni mult mai bine, iar dimineata vei fi mai relaxat. Pentru ca asigura o pozitie corecta inclusiv coloanei vertebrale, acest model a fost recomandat si pentru persoanele ce sufera de scolioza, hernie sau sciatica.

In partea laterala, este amplasata banda tridimensionala ce permite aerului sa patrunda in interiorul sau, permitand astfel eliminarea rapida a umezelii. In acest fel, vei preveni formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor in structura sa. Totodata, este bine sa intoarceti salteaua o data la trei luni pentru a ii asigura o uzura uniforma. In acest sens, a fost echipata cu manere laterale pentru a o manevra mai usor.

Cand vine vorba despre intretinerea acesteia, ei bine, este va trebui sa aspirati si sa aerisiti periodic salteaua, fara a utilizat produse lichide fiindca s-ar putea degrada. In plus, pentru ca vine rulata si vidata, va trebui sa asteptati pana la 24 de ore pentru a reveni la forma intiala si pentru a putea fi folosita.

Acest  model masoara 125×200 cm avand o grosime de 21 cm.

Concluzii si Pareri

Poti alege cu incredere salteaua Confort Memory 14+4 Previ fiindca este un model confortabil si destul de rezistent in timp. Clientii au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, pentru ca este confortabila si nu foarte tare. In plus, este usor de intretinut, iar pana in momentul de fata, nu au avut niciun fel de probleme cu ea. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Confort Memory 14+4 Previ 125x200 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Banda tridimensionala pentru aerisire optima
  • Manere laterale pentru o manevrare facila
  • Spuma cu memorie

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] sunt de 80 x 190 cm, avand o grosime de 21 cm. Poate fi gasita si in varianta 100 x 190 cm, 125 x 200 cm sau 80 x 200 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *