Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Easy Memory 14+2 Previ, 100 x 190 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Easy Memory 14+2 Previ face parte din gama saltelelor ferme aflata in portofoliul marelui producator Previ, despre care am ales sa discutam de aceasta data. Important de stiut este faptul ca aceasta saltea poate fi folosita cu incredere si de catre cei ce au probleme la nivelul spatelui, asigurand o pozitie corecta.

Salteaua Easy Memory 14+2 Previ este compusa din doua straturi si anume: un stat superior realizat din 2 cm de Memory Foam si ub strat inferior realizat din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Va reamintim faptul ca spuma cu memorie permite reactionarea la temperatura si greutatea corporala, totodata, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet. In plus, asigura si o circulatie optima a sangelui. De asemenea, ofera o pozitie naturala si confortabila corpuilui in timpul somnului, reusind sa mentina coloana dreapta.

In partea laterala se afla o banda tridimensionala care face posibila aerisirea optima a structurii interne a saltelei, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului, provocate de umezeala acumulata in timpul somnului. Totodata, salteaua beneficiaza de o tesatura de acoperire foarte placuta la atingere, imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera, avand proprietati antibacteriene si antiacariene. In plus, mentine un mediu curat si sanatos pe toata durata noptii.

Acest model este capabil sa sustina o greutate de pana la 120 kg/persoana. Totodata, este foarte usor de intretinut, fiind recomandata doar aspirarea si aersirea peridoica a acesteia. In plus, este bine sa  evitati utilizarea de produse lichide de curatare fiindca s-ar putea degrada iremediabil. Pentru a ii asigura o uzura uniforma, va trebui sa intoarceti salteaua o data la trei luni de pe o parte pe cealalta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 100 x 190 cm, avand o inaltime de 19 cm. De asemenea, poti gasi salteaua si in varianta 125 x 190 cm sau in varianta 160 x 190 cm.

Concluzii si Pareri

Easy Memory 14+2 Previ este o saltea confortabila si eficienta chiar si pentru cei cu probleme, oferind un nivel de fermitate ridicat, dar si o pozitie corecta si naturala corpului. Clientii actuali sunt multumiti de ea si declara ca nu a durat foarte mult pana s-au obisnuit cu ea, avand in vedere ca pana atunci s-au odihnit numai pe saltele moi. Durerile de spate s-au ameliorat progresiv, iar acum recomanda salteaua si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Easy Memory 14+2 Previ 100x190 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Asigura o pozitie corecta corpului
  • Material tratat cu Aloe Vera
  • Sustine greutati de pana la 120 kg/persoana
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *