Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Silver Memory 14+8, Material cu ioni de argint Previ, 100 x 190 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Silver Memory 14+8 face parte din seria saltelelor cu spuma cu memorie, ce ofera un nivel de fermitate mediu si un somn de calitate pe tot parcursul noptii. Este potrivita pentru orice categorie de utilizatori cu conditia de a nu depasi greutatea de 120 de kg/persoana, putand fi o alterntiva excelenta chiar si pentru cei cu probleme la nivelul spatelui fiindca asigura un suport optim corpului.

Aceasta a fost realizata dintr-un strat de 8 cm de Memory Foam si inca un strat compus din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Esste important de stiut faptul ca spuma vasco-elastica permite reactionarea prompta la temperatura si greutatea corporala, in timp ce spuma din interior se muleaza pe toate formele corpului, reusind astfel sa elimine punctele de presiune din zona coatelor, umerilor, bazinului si genunchilor. In acest fel, musculatura se va putea relaxa complet pentru a te putea bucura de un somn cat mai placut. Mai mult decat atat, salteaua prezinta importante proprietati ortopedice, oferind o pozitie corecta corpului, mai ales coloanei vertebrale ameliorand problemele localizate la acest nivel.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale saltelei se refera la ionii de argint ce prezinta proprietati antimicrobiene, tinand la distanta alergenii si microbii pentru un  mediu cat mai sanatos.

Totodata, banda tridimensionala permite aerului sa patrunda in structura saltelei pentru evaporarea rapida a umezelii rezultate in timpul somnului. Astfel, nu va oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa adere in interiorul sau.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, va trebui sa doar sa o aspiri si aerisesti periodic. Mai mult decat atat, se recomanda evitarea produselor lichide de curatare pe suprafata sa. Pentru a ii asigura o uzura uniforma, va trebui intoarsa de pe o parte pe cealalta inversand zona superioara si cea inferioara, simplu si rapid cu ajutorul manerelor laterale.

Fiindca salteaua vine rulata si vidata, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma intiala si  pentru a putea fi data in folosinta. Modelul in discutie masoara 100 cm latime si 190 cm lungime, avand o grosime de 25 cm.

Concluzii si Pareri

Silver Memory 14+8 este o saltea foarte buna, care asigura un somn relaxant si o pozitie corecta a corpului. Actualii cumparatori sunt multumit de ea si confirma faptul ca este extrem de comoda, iar treptat au resimtit ameliorari ale durerilor de spate. O recomanda cu incredere si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

 

Review pe scurt: Silver Memory 14+8 100x190 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Material cu ioni de argint
  • Rezistenta
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *