Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Novo Memory Foam 14+5 Previ, 125 x 190 cm – Review detaliat si Pareri diverse

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Novo Memory Foam 14+5 Previ este o saltea prevazuta cu spuma cu memroei, ce ofera utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Este confortabila si destul de rezistenta in timp, putand fi o alternativa de incredere si pentru cei cu probleme de spate, insa sigura conditie este sa nu se depaseasca greuteatea de pana la 100 de kg.

Salteaua Novo Memory Foam 14+5 Previ a fost realizata din doua straturi: un stat superior realizat din 5 cm de Memory Foam si un strat inferior compus din 14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience. Spuma vasco-elastica memory asigura o sustinere optima a corpului, distribuind greutatea acestuia uniform pe suprafata sa. In acelasi timp, spuma din interiorul saltelei se muleaza pe corp, astfel ca va reduce punctele de preisune, pentru ca musculatura sa se poata relaxa complet, iar tu sa ai parte de un somn cat mai linistit.

In plus, banda tridimensionala are posibilitatea de a permite aerului sa patrunda foarte bine in interiorul saltelei pentru a elimina umezeala acumulata in timpul somnului. In acest fel, mucegaiul si bacteriilor nu pot adera in structura sa.

Tesatura de acoperire a saltelei este foarte placuta la atingere, imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera, beneficiind de proprietati anti-alergice si anti-acarieni, oferind astfel senzatia de calmare a pielii. Totodata, te poti bucura de un mediu sanatos si odihnitor.

Referitor la intretinerea produsului, va trebui doar sa il aspirati si aerisiti la un anumit interval de timp. Pe de alta parte, nu va trebui sa utilizati produse lichide de curatare pe suprafata sa. Personal, recomand achizitionarea unei huse de protectie sau a unui toppepr pentru a ii oferi un plus de protectie. Mai mult decat atat, o data la trei luni va trebui sa o intorci de pe o fata pe cealalta, pentru a ii asigura o uzura uniforma.

Fiindca vine rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 125 cm latime si 190 cm lungime, avand o grosime de 22 cm.

Concluzii si Pareri

Novo Memory Foam 14+5 Previ este o saltea confortabila, ce ofera conditiile necesare pentru a te bucura de un somn cat mai linistit si relaxant. Totodata, cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Inca dupa prima noapte s-au simtit mult mai bine, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Novo Memory Foam 14+5 Previ 125x190 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Spuma cu memorie
  • Imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *