Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Confort Memory 14+4 Previ, 200 x 200 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Confort Memory 14+4 Previ este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu, fiind potrivita pentru persoanele cu greutati de pana la 120 de kg. Este destul de confortabila, oferind un somn linistit pe toata durata noptii, dar mai ales, asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale.

Salteaua Confort Memory 14+4 Previ este compusa din doua straturi: un strat superior realizat din 4 cm de Memory Foam si un strat inferior realizat din 14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience. Spuma vascoelastica reactioneaza la greutatea si caldura corporala, oferind un suport potrivit corpului pe toata durata noptii. Spuma din interiorul saltelei se muleaza foarte bine pe formele corpului, ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, astfel incat muscutura sa se poata relaxa complet. Totodata, coloana are o pozitie corecta, deci acest model este recomandat si persoanelor care sufera de scolioza, hernie sau sciatica.

Lateral, se afla o banda tridimensionala ce asigura o ventilare optima a structurii interne astfel incat toata umiditatea rezultata in timpul somnului sa fie eliminata rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu vor putea adera pe suprafata sa.  Mai mult decat atat, o data la trei luni, salteaua va trebui intoarsa de pe o parte e alta, inversand zona superioara si cea inferioara, pentru o uzura cat mai uniforma. In acest sens, salteaua a fost echipata cu manere laterale.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta doar aspirarea periodica, fara a folosi produse lichide de curatare. Iar pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, dupa despachetare, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Acest model masoara 200 cm latime, 200 cm lungime si 21 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Confort Memory 14+4 Previ ar putea fi o alegere potrivita in materie de saltele prevazute cu spuma cu memorie, fiindca este confortabila si rezistenta. Cumparatorii sunt de parere ca este o saltea de calitate, ce a reusit sa le imbunatateasca foarte mult nivelul de confort in timpul somnului. Este o achizitie reusita, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

Review pe scurt:Confort Memory 14+4 Previ 200x200 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spuma cu memorie
  • Confortabila
  • Manere laterale
  • Banda tridimensionala

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *