Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Slow Memory 14+3 Previ, 100 x 190 cm – Review si Sfaturi utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Slow Memory 14+3 Previ este un model de saltea realizata din spuma cu memorie, oferind un nivel de fermitate mediu. In principiu, este foarte confortabila si rezistenta in timp, fiind o optiune pentru cei cu greutati de pana la 120 kg.

Salteaua Slow Memory 14+3 Previ a fost realizata din doua straturi: un strat superior compus din 3 cm de spuma Memory Foam si un strat inferior realizat din 14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience. In acelasi timp, spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea si caldura corporala, mulandu-se eficient pe formele acestuia. Mai mult decat atat, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, bazinului, coatelor si genunchcilor, muschii relaxandu-se in totalitate. Ar putea fi o optiune de luat in calcul chiar si de catre cei care sufera de hernie, sciatica sau scolioza.

In partea laterala, este amplasata banda tridimensionala avand capacitatea de a asigura o ventilatie optima a structurii interne a saltelei. Prin intermediul sau, aerul patrunde in interiorul saltelei si elimina rapid umiditatea acumulata in timpul somnului, prevenind formarea mucegaiului si a bacteriilor.

Tesatura de acoperire a acestei saltele a fost imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera, ce prezinta efect deosebit de importante asupra organismului, asigurand totodata si un mediu curat.

In acelasi timp, salteaua Slow Memory 14+3 Previ presupune un mod de intretinere foarte facil, fiind suficienta doar aspirarea sa. In plus, nu trebuie sa folositi produse lichide fiindca ar putea fi degradata. Este necesara intoarcerea o data la trei luni de pe o fata pe cealalta, inverzand cele doua zone, pentru a ii asigura o uzura uniforma.

Pentru ca vine impachetata, va trebui sa asteptati pana la 48 de ore dupa despachetare, pentru a reveni la forma intiala si pentru a putea fi folosita.

Acest model masoara 100 cm latime si 190 cm lungime, avand o grosime de 20 cm.

Concluzii si Pareri

Slow Memory 14+3 Previ este un model de saltea foarte bun, ce ofera un nivel de confort ridicat pentru a te putea bucura de un somn odihnitor. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca inca din prima noapte s-au odihnit extrem de bine. Multi dintre acestia au remarcat ameliorari ale durerilor de spate, ceea ce ii face sa o recomande si sa aprecieze raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Slow Memory 14+3 Previ 100x190 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Banda tridimensionala
  • Doua fete
  • Amelioreaze punctele de presiune
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *