Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ, 125 x 190 cm – Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ face parte din gama saltelelor ortopedice, asigurand un nivel de fermitate mediu pentru un somn relaxant pe toata durata noptii. Mai mult decat atat, prezinta proprietati anatomice, oferind corpului o pozitie naturala, mai ales, coloanei vertebrale, ceea ce este foarte important.

Salteaua Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ detine doua straturi: un strat superior prevazut cu 5 cm Memory Lavanda-AirFresh si un strat inferior prevazut cu 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Totodata, spuma cu memorie detine capacitatea de a distribui in mod uniform greutatea corporala pe suprafata saltelei, reusind astfel sa amelioreze punctele de presiune pentru ca musculatura sa se poata relaxa complet.

In acelasi timp, beneficiaza de banda perimetrala 3D pe marginea saltelei, prin care aerul va putea paturnde in structura satelei, in vederea aerisirii optime a acesteia. In acest model, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa adere in interiorul sau.

Tesatura de acoperire este fabricata din material textil, matlasat cu vatelina acrilic pe fiecare parte, beneficiind de proprietati antistatice, antibacteriene si antialergice, mentinand un mediu curat si sanatos.

In plus, intretinerea acesteia este foarte simpla, dat fiindca este necesara doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Pe de alta parte, nu trebuie folosite produse lichide pe suprafata sa fiindca ar putea fi degradata iremediabil.

Pentru vine rulata si vidata va fi necesar sa astepti pana la 24 de ore pentru a isi reveni la forma potrivita si pentru a putea fi folosita ulterior.

Dimensiunile acesteia sunt de 125×190 cm, avand o grosime de 22 cm si o greutate 21kg. In acelasi timp, poate sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Concluzii si Pareri

Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ este o saltea ortopedica rezonabila, care ofera un confort optim si un somn linistit pe toata durata noptii. Clientii actuali sunt incantati de alegerea facuta si sustinc a se odihnesc foarte bine pe surpafata sa si chiar au putut observa ameliorari ale durerilor de spate. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Lavanda Therapia Medical Bio Memory 14+5 Previ 125x190 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabila
  • Proprietati anatomice
  • Rezistenta
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *