Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Coco Memory Foam 6 cm Previ, 180 x 200 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Coco Memory Foam 6 cm Previ este o saltea prevazuta cu spuma cu memorie, ce ofera un nivel de fermitate mediu, asigurand o pozitie corecta si confortabila corpului in timpul somnului. Aceasta poate sustine o greutate de pana la  120 de kg de persoana, fiind destul de rezistenta in timp.

Salteaua Coco Memory Foam 6 cm Previ este realizata din mai multe straturi si anume: un strat superior realizat din 6 cm de spuma memory-foam, un strat central din 1.5 cm cocos natural intre placile de poliuretan, un alt strat central prevazut cu 7 cm de spuma poliuretanica  HD-High Resilience si un strat inferior format din 7 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Important de stiut este faptul spuma vasco-elastica reactioneaza eficient la greutatea si caldura corporala, asigurand un bun suport corpului in timpul somnului.

Banda tridimensionala asigura o buna ventilatie interna saltelei, astfel ca umezeala rezultata in timpul somnului va fi eliminata rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu vor avea sansa sa se dezvolte in structura sa.

Tesatura de acoperire este de tip Lavanda, dintr-un material textil, matlasat cu vatelina acrilic pe fiecare parte, beneficiind de efect antibacterian, antialergic si antistatic, ce asigura un mediu curat departe de acarieni, ciuperci sau praf.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este recomandata doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Evitati utilizarea de produse lichide pe suprafata sa. In plus, o data la trei luni trebuie sa o intoarceti de pe o parte pe alta inversand zona inferioara cu cea superioara. In acest sens, a fost dotata cu manere laterale care faciliteaza manevrarea acesteia.

In principiu, este expediata in forma rulata si vidata, motiv pentru care va trebui sa asteptati pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 26 cm grosime, avand o greutate de 38 de kg.

Concluzii si Pareri

Coco Memory Foam 6 cm Previ este o saltea foarte buna ce reuseste sa ofere un nivel de confort sporit, dar si un mediu curat. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata saltelei, aceasta fiind nici foarte tare, dar nici foarte moale. De asemenea, sustin ca s-a comportat foarte bine in timp, respectand instructiunile conform carora aceasta trebuie intoarsa periodic. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Coco Memory Foam 6 cm Previ 180x200 cm

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabila
  • Fibra naturala de cocos
  • Tesatura antibacteriana, antistatica si antialergica
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *