Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Somnart Optimax Memory – Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Somnart Optimax Memory este o saltea realizata din spuma cu memorie ce ofera un suport ortopedic corpului pe tot parcursul noptii. In plus, este foarte usor de intretinut, insa mai multe detalii vom discuta in acest material.

Salteaua Somnart Optimax Memory este prevazuta la baza cu un strat de spuma poliuretanica ce ofera o buna elasticitate si un suport optim corpului pe timpul noptii. In plus, reuseste sa amelioreze cu succes punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate. In plus, spuma de 3 cm de spuma cu memorie, se adapteaza foarmelor corpului si va ajuta sa obtineti o pozitie cat mai comoda.

In lateral, beneficiaza de o baza 3D ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei, eliminand astfel umezeala acumulata in timpul somnului. In acest mod, bacteriile si mucegaiul nu vor avea ocazia sa se dezvolte in interiorula cesteia.

Husa realizata din poliester a fost prevazuta cu fermoare pe lateral, ceea ce inseamna ca o putem detasa extrem de usor si o putem spala in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In plus, este recomandat ca periodic sa curatati salteaua doar cu aspiratorul, fara produse de curatare.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, Somnart Optimax Memory va trebui lasata dupa despachetare in jur de 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Atentie la instrumentele cu care desfaceti pachetul pentru a nu atinge produsul si a il deteriora.

Acest model poate fi gasit in mai multe variante de dimensiuni si anume: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, dar si 180 x 200 cm.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Somnart Optimax Memory este o saltea confortabila si foarte usor de intretinut, care se comporta bine in timp. Clientii au declarat ca este un produs de calitate, foarte confortabila ce le ofera conditiile necesare pentru un somn relaxant. De asemenea, apreciaza faptul ca pot detasa husa pentru a o spala, ceea ce este foarte simplu. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Somnart Optimax Memory

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suport ortopedic
  • Plasa 3D pe laterale
  • Husa detasabila si lavabila
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *