Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Kennto MEMORY MAGNUM 10 + 4 cm de 14 cm, 180×200 – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Kennto MEMORY MAGNUM 10 + 4 cm este un model de saltea realizata din spuma poliuretanica ce asigura un nivel de fermitate mediu, dar si un somn linistit. In principiu, poate fi o alternativa potrivita pentru persoanele cu greutatea de pana la 80 de kg, fiindca aceasta este greutatea maxima recomandata de persoana.

Acest model de saltea este compus din 10 cm de spuma poliuretanica si 4 cm de Memory Foam, mulandu-se eficient pe formele corpului si ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, bazinului, coatelor, dar si genunchilor. In acest mod, musculatura se poate relaxa complet, astfel incat sa poti avea parte de un somn odihnitor. In plus, sustine eficient si coloana vertebrala, asigurandu-i o postura corecta ameliorand problemele in acest sens.

Avand acel strat de Memory Foam, Kennto MEMORY MAGNUM 10 + 4 cm reuseste sa regleze temperatura corporala si sa previna supraincalzirea. De asemenea, gratie proprietatilor ortopedice, muschii se vor detensiona pentru a te putea relaxa pe tot parcursul noptii.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficeint doar sa aspirati si sa aerisiti peridoic salteaua. Nu folositi produse chimice de curatare pentru ati putea degrada iremediabil salteaua.

Modelul in discutie masoara 180 cm latime, 200 cm lungime si 14 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Kennto MEMORY MAGNUM 10 + 4 cm este o saltea confortabila si rezistenta ce asigura un somn de calitate pe toata durata noptii. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta declarand ca somnul lor s-a imbunatatit realmente de cand se odihnesc pe aceasta saltea. Este exact asa  cum trebuie si cum  le place, astfel ca durerile de spate s-au ameliorat, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihiniti. In consecinta, recomanda cu incredere  mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe avantajos.

Opinii pe scurt: Kennto MEMORY MAGNUM 10 + 4 cm 180x200

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Confortabila
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *