Saltea poliuretan TRANSILVAN, 90 x 200 x 10 cm – Review si Impresii

Saltea poliuretan TRANSILVAN, 90 x 200 x 10 cm – Review si Impresii

Transilvan este un model de saltea foarte accesibila ca pret ce ofera un nivel de fermitate mediu, fiind prevazuta cu poliuretan. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o alegere potrivita pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare, insa pe de alta parte, este mai confortabila decat m-as fi asteptat.

Salteaua Transilvan este prevazuta cu nucleu realizat din spuma poliuretanica cu o grosime de 9 cm,  oferind un confort destul de bun. Prezinta matlasare 150 g/mp ployester, 0.5 cm vatelina si 30 g/mp materiat netesut. Husa este realizata 100% din poliester. Pentru intretinerea husei, dar si a saltelei in ansamblu, este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu folositi produse lichide de curatare pe suprafata sa.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, producatorii recomanda sa asteptam 1-5 zile pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Personal, am observat ca si-a revenit destul de repede, insa este recomandat sa asteptam cateva zile pana o vom folosi. In plus, este important de stiut ca poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Dimensiunile saltelei sunt de 90 cm latime, 200 cm lungime si 10 cm grosime, alaturi de o greutate de 6.8 kg.

Concluzii si Pareri

Trebuie sa recunosc ca salteaua Transilvan m-a surprins in mod placut fiindca s-a dovedit a fi mai buna decat m-as fi asteptat fiindca este confortabila si se comporta destul de bine. Cumparatorii confirma acest lucru sustinand ca este putin mai tare decat o saltea clasica, insa ofera o sustinere optima coloanei vertebrale. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o alternativa rentabila pentru cei cu un buget mai mic, raportul calitate/pret fiind unul corect.

Review pe scurt: Saltea Transilvan 90x200x10 cm

8.8

Pret

9.3/10

Calitate

8.5/10

Confort

8.8/10

Rezistenta

8.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Confortabila
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account