Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Kennto MEMORY MAGNUM 12 + 2 cm de 14 cm, 160×200 – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Kennto MEMORY MAGNUM 12 + 2 cm este o saltea accesibila ca pret realizata din spuma poliuretanica ce face parte din gama saltelelor ferme. In principiu, este confortabila, insa va fi, probabil, necesara acomodarea cu ea, mai ales pentru cei care erau obisnuiti cu saltelele mai moi. Atentie, totusi, saltelele noi care desi aparent sunt confortabile, de cele mai multe ori nu sustin corect corpul si, cu atat mai putin, coloana vertebrala.

Salteaua Kennto MEMORY MAGNUM 12 + 2 cm este realizata din 12 cm de spuma poliuretanica si 2 cm de Memory Foam, care se vor mula pe formele corpului si vor reduce zonele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor. Astfel, musculatura se poate relaxa si tu te vei putea bucura de un somn linistit

Este important de stiut faptul ca aceasta saltea este capabila sa asigure o pozitie corecta corpului in timpul somnului, astfel incat coloana sa capete o pozitie naturala, iar treptat, problemele de la acset nivel se vor reemedia.  Mai mult decat atat reuseste sa aiba un efect benefic si asupra circulatiei sangvine.

In principiu, acest model de saltea este unul rezistent si durabil, care previne dispersia miscarilor partenerului astfel incat sa va puteti odihni asa cum trebuie. Aceasta are capacitatea de a sustine greutati pana la 80 de kg de persoana. Este usor de intretinut, fiind suficient doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia.

Dimensiunile acesteia sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 14 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Kennto MEMORY MAGNUM 12 + 2 cm este o saltea foarte confortabila indata ce va veti obisnui cu nivelul de fermitate al acesteia si, drept sa spum, imi place mai mult acest model decat alte saltele mai moi. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si declara ca s-au obisnuiti foarte repede cu ea. Dimineata se trezesc mai odihniti si relaxati, de aceea, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Kennto MEMORY MAGNUM 12 + 2 cm 160x200 cm

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Sustine eficient corpul
  • Asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *