Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Naturtex Bamboo Memory, 160x200x16 cm, Alb – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Naturtex Bamboo Memory este o saltea realizata din spuma poliuretanica ideala pentru acele persoane care prefera o suprafata de dormit foarte moale si un nivel de confort sporit. In plus, prezinta si importante proprietati antibacteriene, ceea ce asigura si un somn sanatos.

Acest model de saltea este prevazut cu sistem de ventilare foarte eficient care va elimina in cel mai scurt timp toata umezeala acumulata in timpul somnului. Este foarte important acest aspect, intrucat astfel veti preveni formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor.  In componenta sa, prezinta si un strat de 3 cm de spuma cu memorie.

Husa acesteia se poate detasa foarte usor, pentru a putea fi spalata si igienizata in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 x 200 cm, avand o grosime de 16 cm. Totodata, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana.

Concluzii si Pareri

Naturtex Bamboo Memory este o saltea moale si confortabila, despre care cumparatorii actuali au avut numai cuvinte de lauda. Conform spuselor sale, aceasta asigura un nivel de confort ridicat, este foarte usor de intretinut si se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

Review pe scurt: Naturtex Bamboo Memory 160x200 cm

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Moale
  • Husa lavabila
  • Sistem de ventilare
  • Proprietati antibacteriene

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *