Saltea Naturtex 5 zone 3D Memory, 90x200x21 cm, Alb – Review complet

Saltea Naturtex 5 zone 3D Memory, 90x200x21 cm, Alb – Review complet

Naturex 3D Memory  este o saltea realizata din spuma poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate scazut si un confort sporit. Se adapteaza perfect tuturor tipurilor de corp, distribuind greutatea uniform.

Structura saltelei este prevazuta intr-o proportie de 100% cu spuma poliuretan viscoelastic alaturi de spuma rece. Are o grosime de 21 de cm, avand un strat superior 3D cu grosimea de 3 cm. In total, dispune de 5 zone diferite prin densitatea lor, sprijinind corect toate partile corpului.

Husa saltelei este confectionata din mateiral jacquard jersey, oferind o flexibilitate destul de buna, permitand aerului sa patrunda prin tesatura sa. Este important acest lucru fiindca umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata mai rapid, prevenind formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor. In plus, este detasabila si lavabila in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Aceasta saltea poate sustine o greutate de pana la 100 kg/persoana. Dimensiunile sale sunt de 90 x 200 cm.

Concluzii si Pareri

Naturex 3D Memory este o saltea moale, confortabila si rezistenta in timp, pe suprafata careia cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine. De asemenea, au mai adaugat faptul ca este rezistenta si usor de intretinut, iar din punctul lor de vedere a fost o achizitie reusita, drept pentru care apreciaza raprotul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Naturex 3D Memory 90x200 cm

9.4

Pret

8.8/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 5 zone diferite de spuma cu memorie
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Proprietati antialergice

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account