Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea Relaxa Confort, 200x160x22 cm, Hermia

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Relaxa Confort este o saltea prevazuta cu plasa de arcuri, ce ofera un nivel de fermitate ridicat, ce ofera un confort sporit pe toata durata noptii. Nu ar trebui sa va sperie o saltea ferma, intr-adevar, trecerea s-ar putea sa fie putin ciudata, insa cu siguranta va veti obisnui rapid, iar cel mai important aspect se refrea la faptul ca corpul are o pozitie corecta in timpul somnului, mai ales, coloana vertebrala.

Salteaua este prevazuta cu doua fete si anume: o fata de vara realizata din placa de poliuretan cu grosimea de 3 cm, stofa matlasata pe vata minet cu lezarda, strat comin si feltru, iar fata de iarna este realizata din placa poliuretanica cu grosimea de 3 cm, feltru, asaltex si stofa matlasata pe vata minet cu lezarda. In mijloc, se afla miezul din arciri bonnel cu grosimea de 2.5 mm si inaltimea 135 mm.

Este o saltea usor de intretinut fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Nu recomanda folosirea de produse lichide pe suprafata sa fiindca ar putea sa o degradeze. Poate sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm si o inaltime de 22 cm.

Concluzii si Pareri

Salteaua Relaxa Confort este un model ce reuseste sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie, despre care cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia au declarat ca se odihnesc extrem de bine pe ea chiar daca este o saltea tare, ceea ce i-a determinat sa o recomande mai departe. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Relaxa Confort 200x160x22 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • Usor de intretinut
  • 2 fete: de vara si de iarna

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *