Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea BioGreen Memory 15+5, husa cu ioni de argint, 7 zone de confort, anatomica, ortopedica, 140×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review BioGreen Memory 15+5 140×200 cm

BioGreen Memory 15+5 poate fi o optiune de saltea foarte buna ce iti va oferi un confort sporit pe toata durata noptii. A fost supusa unor teste timp de 2 ani, iar in acest timp, au fost culese feedback-uri din partea a 500 de persoane.

Baza saltelei este realizata din spuma poliuretanica BioGreen ce are o grosime de 15 cm, fiind profilata in 7 zone, astfel va fi capabila sa sustina foate bine corpul. Este tratata cu ingrediente organice, reducand nivelul de umezeala, praf sau chiar formarea acarienilor. Prezinta o densitate mare, astfel ca nu se va deforma, sustinand corect corpul pe toata durata noptii. Totodata, muschii spatelui vor fi complet relaxati.

Stratul superior este realizat din spuma memory Hi-Tech, avand o grosime de 5 cm. Are capacitatea de a se modela foarte bine pe corp, adaptandu-se chiar si la temperatura corporala. Elibereaza, totodata, tensiunea din muschi si coalana vertebrala, avand efecte terapeutice asupra organismului. Imbina perfect elasticitatea, absorbtia si durabilitate, pentru ca utilizatorul sa aiba parte de un confort cat mai mare.

Husa cu ioni de argint asigura o protectie ridicata, avand efect antimicrobian, antistatic si radiant si reflectorizant. Ionii de argint au capacitatea de a neutraliza enzimele celulare ale microbului, pentu a nu se putea dezvolta. Referitor la efectul antistatic, ionii de argint ajuta organismul sa descarce electricitatea statica acumulata in timpul zilei cand interactionam cu tot felul de obiecte. In plus, au posibilitatea de a regla temperatura corporala gratie puterii radiante ce pastreaza temperatura generata de organismul uman si reflectorizante, distribuind in  mod uniform caldura. Aceasta husa poate fi detasata si spala la temperatura de 30 de grade Celsius.

Salteaua vine rulata , astfel ca va fi nevoie sa astepti minim 12 ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi data in folosinta.

Greutatea maxima recomandata de persoana este de 120 kg.

Masoara 140×200 cm, are o inaltime de 20 cm si o greutate de 12 kg.


Concluzii si pareri

Salteaua BioGreen Memory 15+5  poate fi alegerea potrivita si pentru tine fiindca asigura un nivel de confort ridicat, iar diferenta o vei observa inca dupa prima noapte de utilizare. In acelasi timp, clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin prezinta fermitate medie, fiind destul de confortabila. Sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca aceasta saltea a reusit sa ajunga la nivelul asteptarilor. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun, iar aici poti verifica oferta curenta.

Recenzii pe scurt: BioGreen Memory 15+5

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • raport calitate/pret foarte bun
  • husa cu ioni de argint
  • confortabila
  • 7 zone de confort
  • testata pe o perioada mare

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. aldescu ana spune:

    am o saltea de la biogren memory sunt foarte multumita dar din pacate nu mai am husa(furata)doresc sa cumpar alta husa de unde pot lua (140/200)Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *