Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Medicala Profilata Previ, 125 x 200 cm – Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Medicala Profilata Previ face parte din seria saltelelor ferme avand importante proprietati ortopedice. Cu toate acestea este confortabila, insa trebuie sa aveti in vedere si faptul ca greutatea maxima recomandata este de 120 kg de persoana.

Salteaua Medicala Profilata Previ este fabricata din 14 cm de spuma poliuretanica HD High Resilience, reusind sa mentina foarte bine corpul si sa ii asigure o pozitie corecta, indeosebi, spatelui. Poate fi o alternativa si pentru cei care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui. De asemenea, elibereaza punctele de presiune si permite muschilor sa se relaxeze foarte bine, pentru a va putea bucura de un somn linistit si relaxant.

In partea laterala, se afla o banda tridimensionala ce permite aerului sa ventileze interiorul saltelei, pentru a elimina umiditatea rezultata in timpul somnului. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura sa.

In plus, se recomanda ca o data la trei luni, salteaua sa fie intoarsa de pe o parte pe alta, pentru o uzura cat mai uniforma. Acest lucru se realizeaza foarte usor cu ajutorul manerelor din dotare. Husa saltelei este fabricata din Jakart, un material cu o tesatura placuta si rezistenta.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficeinta doar sa aspirati si sa aerisiti salteaua periodic. Nu trebuie utilizate produse lichide pe suprafata sa. Iar pentru ca este expediata rulata si vidata, este necesar sa asteptati 24 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 125 cm latime si 200 cm lungime, avand o grosime de 19 cm si o greutate de aproximativ 15 kg.

Concluzii si Pareri

Medicala Profilata Previ este o saltea confortabila si rezistenta, ce sustine eficient corpul si se muleaza foarte bine pe formele acestuia. Clientii, la randul lor, sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, adaptandu-se destul de repede la nivelul sau de fermitate. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

 

Recenzii pe scurt: Medicala Profilata Previ 125x200 cm

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabila
  • Usor de intretinut
  • Rezistenta
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *