Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Bio Antialergica Green Future Cool Bamboo Memory, Anatomica, Ortopedica, 140×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Green Future Cool Bamboo Memory este o saltea conceputa de catre Green Future in colaborare cu specialisti alergologi si ortopezi, ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mare. Aceasta urmareste adoptarea unei pozitii corecte in timpul somnului, fiindca somnul, in general, detine un rol important in activitatile de  zi cu zi.

Salteaua Green Future Cool Bamboo Memory este un model ce are la baza spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, oferind o sustinere anatonica corpului si, mai ales, o pozitie corecta coloanei vertebrale. Spuma Green Therm Memory cu particule Arctic gel impreuna cu fibrele din bumbac creeaza un strat de confort ce are rolul de a se mula eficient pe formele corpului eliminand punctele de presiune din zone precum umeri, coatele, genunchi si bazin. Bambusul ofera multiple benficii, precum proprietatile naturale antialergice si antimicrobiene, prevenind dezvoltarea bacteriilor si microbilor pe suprafata sa. In plus, reuseste sa neutralizeze eficient chiar si mirosurile neplacute.

Datorita structurii cu multe goluri ale fibrei, toata umezeala acumulata in timpul somnului este eliminata, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor in interiorul saltelei.

Green Future Cool Bamboo Memory prezinta doua nivele de fermitate: o parte foarte ferma si o parte mai moale.

In ceea ce priveste modalitatea de intretinere, lucrurile sunt destul de simple. Este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a saltelei. Pe de alta parte, se recomanda evitarea folosirii de produse chimice pentru a curata salteaua, fiindca aceasta ar putea fi degradata ireversibil.

Avand in vedere faptul ca salteaua este trimita in forma rulata si vi data, dupa ce o despachetati, va trebui sa asteptati in jur de 72 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. Fiti foarte atenti si la modul in care desfaceti ambajalul, mai precis la obiectele taioase cu care faceti acest lucru, pentru a nu degrada si produsul.

Dimensiunile modelului de saltea analizat sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Green Future Cool Bamboo Memory este o saltea foarte confortabila si rezistenta despre care cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia sustin ca dorm foarte bine pe ea, iar calitatea somnului s-a imbunatatit realmente. Nu le-a fost greu sa se adapteze nici cu fermitatea acesteia ridicata. De asemenea, materialele din care a fost realizata sunt calitative, reusind sa amelioreze inclusiv durerile de spate. O recomanda cu incredere si altor persoane si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Recenzii pe scurt: Green Future Cool Bamboo Memory 140x200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Proprietati anatomice
  • 2 nivele de fermitate
  • Fire de bambus
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *