Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Aloe Vera Cocos Memory, husa cu fibre de bambus cu efect antimicrobian, Super Ortopedica, aerisire 3D Free Air, 140×200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Aloe Vera Cocos Memory este un model de saltea ferma ce inglobeaza proprietati ortopedice, avand capacitatea de a sustine greutati de pana la 100 de kg de persoana. Poate fi o alternativa excelenta si pentru cei ce se confrunta cu probleme de spatele, reusind sa amelioreze problemele in acest sens.

Salteaua Aloe Vera Cocos Memory a fost dezvoltata de catre Green Future in colaborare cu medici ortopezi, imbinand astfel calitatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD cu proprietatile anti-inflamatoare oferite de extractul de Aloe Vera. Mai mult decat atat bambusul ofera si el efecte antialergice. Baza saltelei este prevazuta cu spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, asigurand o sustinere ortopedica si anatomica corpului, astfel, coloana vertebrala va capata o pozitie corecta, ameliorand durerile de spate. Pe partea superioara, salteaua este matlasata cu 2 cm de spua Green Therm Memory ce are capacitatea de a reactiona la temperatura corporala, mulandu-se pe formele corpului si ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. Astfel, musculatura se poate relaxa complet, iar tu te vei putea bucura de un somn linistit.

Salteaua dispune de doua nivele de fermitate in functie de fata pe care este asezata. O partea este foarte ferma fiind prevazuta cu un strat de confort din fibre naturale din bumbac, iar cealalta parte este realizata dintr-un strat de confort de 2 cm din spuma memory si vatelina cu fibre de bambus. Fie ca va place sa doriti pe spate, pe burta sau pe lateral, aceasta saltea asigura confortul de care aveti nevoie.

Husa saltelei este  realizata din tesatura Free Air 3D ce permite buna ventilatie in timpul somnului astfel ca toata umezeala rezultata in timpul somnului se va evapora rapid. In acest mod, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura saltelei, astfel ca veti putea avea parte de un mediu sanatos.

Fiindca produsul este trimis in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati aproximativ 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi data in folosinta. Trebuie sa fiti atenti la obiectele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora produsul.

In ceea ce priveste partea de intretinere, este suficient doar sa aspirati si sa aerisiti periodic produsul. Nu trebuie folosite produse chimice de curatare, fiindca ar putea degrada salteaua.

Dimensiunile acestui model sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 17 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Aloe Vera Cocos Memory poate fi o alternativa buna chiar si pentru cei ce se confrunta cu probleme cu spatele fiindca reuseste sa asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale. Clientii sunt, in general, multumiti de ea declarand ca se odihnesc excelent pe suprafata acesteia. Este confortabila, rezistenta, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Opinii pe scurt: Aloe Vera Cocos Memory 140x200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tratament cu Aloe Vera
  • 2 nivele de fermitate
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *