Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Review: Saltea Argentum Therapy PLUS 90 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Argentum Therapy PLUS este o saltea dezvoltata de Green Future in colaborare cu medici ortopezi, ce ofera un nivel de fermitate mediu si calitati ortopedice importante. Modelul in discutie a fost conceput din materiale de buna calitate, ce ofera un somn sanatos si linistit.

Baza saltelei Argentum Therapy PLUS este realizata din spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, asigurand astfel o sustinere anatomica a corpului, indeosebi, o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului. Totodata, structura saltelei este prevazuta cu profilare pe 7 zone de confort, contribuind, deopotriva, la obtinerea unei pozitii corecte a corpului in timpul somnului. In acelasi timp, profilarea bazei din spuma Green Form HD asigura un suport diferit partilor corpului, eliminand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel incat musculatura sa se poata relaxa complet.

Gratie capsulelor de ioni de argint, tensiunile acumulate in timpul zilei vor fi ameliorate gratie disiparii electricitatii statice. In plus, acestea ofera si proprietati naturale antimicrobiene, reducand sansele dezvoltarii microbilorsi bacteriilor.

Particulele din gel rece in stratul de confort impreuna cu ionii de argint, reusesc sa diminueze disconfortul creat de temperaturile prea mari, asigurand un confort termic optim in timpul noptii. In plus, miscarile partenerului nu se vor mai propaga astfel ca nu veti mai fi deranjati si nici nu veti mai deranja.

Dimensiunile saltelei Argentum Therapy PLUS sunt de 90 cm latime si 200 cm lungime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Argentum Therapy PLUS este o saltea confortabila si rezistenta, avand un nivel de fermitate mediu. Cumparatorii actuali au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar calitatea somnului lor s-a imbuntatit realmente. Dimineata se trezesc mult mai relaxati, iar in cazul multora, durerile de spate s-au ameliorat treptat. Acestia sunt de parere ca au facut o alegere inspirata, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Argentum Therapy PLUS 90 x 200 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suport anatomic si ortopedic
  • 7 zone de confort
  • Ioni de argint
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *