Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea Medicala H19 Previ, 180 x 200 cm – Review si Pareri obiective

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

H19 Previ este o saltea medicala prevazuta cu un nivel de fermitate mare, oferind o sustinere corecta corpului in timpul somnului. Totodata, aceasta este potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 120 de kg.

Salteaua H19 Previ este prevazuta cu un strat de 16 cm de spuma poliuretanica High Resilience cu densitatea de 38 kg/mc, sustinand eficient corpul, dar mai ales, asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale, fiind potrivita pentru cei ce sufera de probleme precum scolioza, hernia sau sciatica. De asemenea, reuseste sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet, iar voi sa va puteti odihni linistiti.

In partea laterala, salteaua prezinta o banda perimetrala 2D ce permite aerului sa patrunda in interiorul saltelei, eliminand astfel umezeala rezultata in timpul somnului. In acest fel, mucegaiul si bacteriile nu se vor putea dezvolta, iar tu voi va veti putea bucura de un somn relaxant si sanatos.

Husa saltelei este realizata dintr-un material textil, fiind tratata cu extract de Aloe Vera, care ofera importante proprietati anti-bacteriene, anti-statice si anti-alergice.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul. In plus, se recomanda ca periodic sa intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalalta, inversand inclusiv zona inferioara cu cea superioara, asigurand in acest fel o uzura uniforma produsului.

Pentru ca acest model de saltea este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala pentru a putea fi utilizata.

Dimensiunile saltelei H19 Previ sunt de 180 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime, avand o greutate de 21 de kg.

Concluzii si Pareri

H19 Previ este o saltea ferma, potrivita mai ales celor care se confrunta cu diverse probleme la nivelul spatelui. Clientii sunt, in general, multumiti de ea si sustin ca nu le-a fost atat de greu sa se adapteze cu nivelul de fermitate oferit de aceasta saltea. Multi dintre ei se confruntau cu probleme localizate la nivelul coloanei, iar treptat au observat ameliorari considerabile. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna pentru nevoile lor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Saltea Medicala H19 Previ 180 x 200 cm

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Confort

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Proprietati ortopedice
  • Tratata cu Aloe Vera
  • Banda 2D perimetrala
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *