Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica Coco Memory-Foam 4 cm Material Lavanda Fresh 180x200x24 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Coco Memory-Foam este un model de saltea prevazuta cu spuma cu memorie si fibre de cocos, punand la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Aceasta este recomandata pentru persoane a caror greutate nu depaseste 120 de kg.

Salteaua ortopedica Coco Memory-Foam este realizata dintr-un strat superior alcatuit din 4 cm de spuma memory-foam cu densitatea de 60 kg/mc, un strat central compus din 1.5 cm cocos natural intre placi de poliuretan, un alt strat central format din 7 cm de spuma poliuretanica cu densitatea de 38 kg/mc si un strat inferior compus din 7 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience ce prezinta o densitate de 38  kg/mc. Spuma vasco-elastica memory are capacitatea de a reactiona la caldura si greutatea corpului, asigurand un suport potrivit in timpul somnului. Mai mult decat atat, amelioreaza pucntele de epresiune din zone precucm genunchi, bazin, coate si umeri, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze in totalitate, dar asigruand si o circulatie sangvina potrivita.

Pe lateral, salteaua beneficiaza de o banda tridimensionala, care permite aerului sa patrunda in interiorul acesteia, asigurand o ventilare corespunzatoare, eliminand in acest fel toata umzeala rezultata in timpul somnului. Practic, in acest mod, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Husa produsului este fabricata din material textil fiind tratata cu extract de lavanda despre care stim ca prezinta proprietati antibacteriene, antistatice si antialergice, asigurand astfel un mediu sanatos departe de acarieni.

Referitor la intretinerea acesteia, serecomanda doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu folositi porduse chimice de curatare pentru ca ar putea degrada ireversibil produsul. Mai mult decat atat, o data la trei luni ar fi bine sa o mutati de pe o parte pe alta inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara.

Pentru ca este expediata rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati circa 24 de ore pentru a reveni la forma intiala si sa poata fi utilizata.

Modelul analizat masoara 180 cm laatime, 200 cm lungime, respectiv 24 cm grosime, avand o greutate de 26.3 kg.

Vezi oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Coco Memory-Foam este o saltea confortabila si rezistenta oferind o garantie destul de mare, de 5 ani. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca este foarte confortabila, iar calitatea somnului s-a imbunatatit foarte mult. Dimineata se trezesc mult mai relaxati, iar in cazul multora durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Coco Memory-Foam 180x200x24 cm

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Prevazuta cu banda tridimensionala
  • Fibre de cocos
  • Poate fi utilizata pe ambele parti
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *